3 manieren om je t-shirts supersnel en eenvoudig op te vouwen!

Het internet staat er vol mee, tips, filmpjes en foto’s over hoe t-shirts op te vouwen. Maar toch doen de meeste mensen het nog the old fashioned way. Maar het kan beter en efficiënter, echt.

Shirts opvouwen

Het opvouwen van shirts is eenvoudig en kan binnen een aantal seconden gepiept zijn bewijst onderstaand filmpje. Vooral de eerst besproken methode spreekt tot de verbeelding, vereist misschien wat oefening, maar als je het onder de knie hebt ben je een echte shirt-vouw-guru.

3 methodes shirt vouwen

Methode 3 uit de volgende video blijft voor ons moeilijk. We hebben veel geoefend, maar het is ons tot op heden nog niet gelukt. We blijven oefenen, oefenen, oefenen!

Basis vouwen (met gevoel)

Natuurlijk kun je ook de ‘normale’ manier aanhouden, maar dan wel met gevoel. Marie Kondo laat dat op bijna spirituele wijze zien. Vervolgens vouwt ze de kleding zo, dat deze rechtop kan blijven staan. Misschien dat dit iets voor je is?

Deel deze handige tip met je vrienden! Maar ga eerst even na, wat voor type vouwer jij bent. Ga jij voor één van de twee ‘innovatieve’ wijzes of die van Marie Kondo? Natuurlijk hebben we ook nog geweldige vouw-tips voor je, maar dan voor servetten. Als je bezoek krijgt, beslist de moeite waard…

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...