Dit verdienen de verleiders van Temptation Island als ze ‘scoren’

Temptation Island is ook dit jaar weer veelbesproken en natuurlijk genieten we van de koppels en de vrijgezellen en al hun ‘beslommeringen’, maar we willen ook meer weten over euro’s. Harde euro’s!

Temptation Island

Elk jaar is Temptation Island weer een succes: de mannen en vrouwen van de koppels mogen allemaal in hun eigen villa de verleidingen proberen te weerstaan. Of het nu tijdens een romantische date is, of gewoon tijdens een feestje in de villa, er gebeurt altijd wel iets met verleiders als deze heren:

En de onweerstaanbare dames:

De verleiders moeten natuurlijk hun best doen om te zorgen dat ze de mannen of vrouwen verleiden dan daar is ook een extra incentive voor, zo blijkt uit een bron in het AD.

Geld verdienen met Temptation?

Op de vraag of de verleiders en koppels geld krijgen voor Temptation denken we al een antwoord te hebben: nope! Want er is een leven na Temptation Island. Hierin worden de vrijgezellen en koppels vaak gevraagd voor feestjes, openingen en krijgen ze producten en andere betaalde campagnes.

We zien namelijk vaak dat ze flink groeien in aantallen volgers op netwerken als Instagram. Daar is op zich niets mis mee, maar er is nog meer dat we eigenlijk nog niet wisten.

Extra geld als je ‘scoort’

Het ultieme doel voor de verleiders is natuurlijk… verleiden! En dat wordt extra beloond, zo weet het AD te melden. Angela de Jong, mediadeskundige van het AD claimt dit van een betrouwbare bron te hebben, daarom durven we de informatie dan ook te delen.

Het schijnt zo te zijn dat een zoen een verleider 3000 euro oplevert en gaan ze nog een stapje verder, dan kunnen ze rekenen op een extra vergoeding van maar liefst 10.000 euro. Dat is natuurlijk waar het om gaat in Temptation, dus voor de verleiders geeft dit nog eens een extra stimulans om beter hun best te doen. Je kunt namelijk best een aardig centje over houden als je meedoet!

UPDATE:
Bovenstaand verhaal wordt door presentator Rick Brandsteder afgedaan als onzin. Volgens hem krijgen de verleiders geen compensatie voor deze ‘activiteiten’, maar een mooie gratis vakantie!

Of het klopt, dat zullen we nooit 100% zeker weten. Toch is het interessante informatie waardoor je misschien anders naar Temptation Island zult kijken. Happy watching!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...