Dit is DE uitvinding voor een echte wijnliefhebber

Ben jij een echte wijnliefhebber? En heb jij na één, twee of drie glazen nog geen genoeg van die overheerlijke wijn? Er is een oplossing, namelijk ‘a glass that fits your needs’.

Speciaal voor jou is er nu ‘a glass that fits your needs’. Met dit fraaie design wordt het drinken van wijn plezieriger en gezelliger! Het glas heeft een inhoudt van vijf normale wijnglazen.

Meer info -> click op plaatje!

Nee, de fles verandert niet in een glas door er een glaskop op te schroeven. Het gaat hier om een combinatie tussen een wijnfles en een -glas. Wat een fantastische uitvinding niet?

Wij hebben drie redenen bedacht waarom je dit glas in je collectie moet hebben:

  1. Genot. Voor het hebben van een legendarische avond met je vrienden en vriendinnen.
  2. Liefdesverdriet. Wat is er beter dan in je bed kunnen blijven liggen met wijn, chocola en een slechte film, zonder dat je op hoeft te staan om je wijn bij te vullen?
  3. De slechte host. Dit is een geweldige uitvinding voor de vergeetachtige host van verjaardagen, zitjes of feestjes. Met dit glas ben jij de hele avond voorzien van wijn. Tip: tag de vergeetachtige host en voorkom dat je met een leeg glas komt te zitten.

Let op! Dit is een bericht aan de bob die na het eten of het feestje naar huis rijdt. Normaal gesproken mag je na één glas nog autorijden, maar na het nuttigen van dit glas wijn mag je zeker geen auto meer rijden. Houd daar rekening mee!

Wij wensen jou veel plezier met het drinken van wijn. Geniet ervan, maar drink met mate.

Heb jij binnenkort een verjaardag en houdt de jarige wel van een wijntje? Het ‘wine bottle glass’ is een prima origineel verjaardagscadeau! ‘A gift that suits a wine lovers needs’.

Meer info -> click op plaatje!

 

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...