V&D is weer terug! Deze keer als online warenhuis

Via: Wikimedia Commons, Fbcnl, CC

Geloof of het of niet, maar de V&D is back! Het warenhuis heeft wel een ander jasje aangetrokken: V&D is een online warenhuis!

Vroom & Dreesmann

Waarschijnlijk is het slechte nieuws van de V&D nog bij velen in het netvlies gebrand. In 2015 was het het zoveelste geval van verdwenen merken na een faillissement. De Vroom & Dreesmann was in 1887 opgericht door de zwagers Willem Vroom en Anton Dreesmann.

- Advertentie -

Door de jaren heen is het uitgegroeid tot het grootste warenhuisconcern van Nederland. Iedere grote stad had wel een (grote en toonaangevende) vestiging van de V&D. Helaas lukte het de keten niet zwarte cijfers te schrijven, vermoedelijk voor een groot deel als gevolg van de toenemende concurrentie van de online handel.

Via: Wikimedia Commons, Wutsje, CC

V&D in een nieuw jasje

Goed nieuws voor de liefhebbers van de V&D: de winkel is weer terug van weggeweest! Zij het niet meer in fysieke vorm, maar als een online warenhuis. Op de website van de winkel zeggen ze het zelf al:

Je ziet elkaar jaren niet, maar als je elkaar weer ziet, is het als vanouds. Dat is echte vriendschap. Het doet ons plezier u weer te zien bij V&D. Een vertrouwde naam, een nieuwe service.

Dordrecht: V&D Department Store

Zelfde logo, zelfde merk!

Enkele ondernemers hebben het V&D merkportfolio overgenomen en hebben begin september 2018 een nieuwe webshop, of ja… een ‘digitaal warenhuis’ gelanceerd. Het vertrouwde merk is weer zichtbaar en de nieuwe V&D heeft weer een breed product-assortiment met gerenommeerde merken; van mode tot elektronica en van reisproducten tot ondergoed.

- Advertentie -

Hieronder zie je de vertrouwde producten-boom weer terugkomen op de nieuwe website, vergezeld van toepasselijke spreuk:

Via: screenshot vd.nl

Mocht je aankopen doen, probeer dan vooral de kortingscode ‘TERUG’ bij en een bestelling vanaf € 60,-. We zijn deze op het internet tegengekomen en deze schijnt tot eind 2018 geldig te zijn!

We we wensen de oprichters en medewerkers van de nieuwe V&D veel succes met de nieuwe winkel. Hopelijk ziet de toekomst er meer rooskleurig uit, dan die van de oude winkelketen…

Genoten van dit artikel? Volg ons: