‘Very good very nice’: wie is deze viral TikTok-sensatie?

Soms komen er van die viral hits voorbij waarvan je als buitenstaander denkt: waar komt dit vandaan? Dat is precies zo bij ‘Very good very nice’. Deze zin, komt met een hoge stem zeer regelmatig voorbij op TikTok. Maar wie is ‘Very good very’ nice nu? En waar komt het vandaan?

Very good very nice!

Oké, allereerst een waarschuwing vooraf: dit zinnetje blijft waarschijnlijk de komende uren in je hoofd zitten als je nu één van de filmpjes bekijkt.

Dat gezegd hebbende: Very good, very nice is een inmiddels veel uitgesproken zinnetje, aangevuld met ‘Sexy banana’ of ‘Chicken Nugget’. Oorspronkelijk komt dit uit Tenerife, maar hoe dat precies zit, leg ik verderop uit. Eerst een filmpje!

Ok, nog één Very good, very nice dan…

Very good, very nice, chicken nuggets: wie is dit?

Toen ik afgelopen zomer in Tenerife op vakantie was, in Costa Adeje (Playa de la Pinta) om precies te zijn. Hoorde je dit zinnetje de hele dag door: van ’s ochtends tot ’s avonds.

Het was een straatverkoper, die zijn waar aan de man bracht met een bijzondere bril, maar vooral dit zinnetje. De hele dag door, als hij ook maar enigszins in de buurt was, riep (of zong) hij: Very good, very nice! Chicken Nugget!

Lees ook: Ode aan LuckyTV: dit zijn met stip de 12 leukste filmpjes

Waar het precies vandaan komt durf ik niet te zeggen, maar het leek wel één van de straatverkopers te zijn die de meeste zonnebrillen, tasjes, petten en portemonnees wist te slijten aan de toeristen.

Very good very nice
Via TikTok

Nadat een aantal toeristen deze verkoper gefilmd hadden en de filmpjes online gepost, ging het snel: het werd een internetheld.

Toen dit zinnetje voorbij kwam op TikTok, was ik weer helemaal terug in Tenerife. Waarschijnlijk is dit allemaal ook wat overweldigend voor deze meneer, maar inmiddels heeft hij zijn succes omarmd en kan hij eigenlijk niet meer ‘gewoon’ over straat.

Iedereen wil met Mr Very good, very nice op de foto. Of eigenlijk nog beter: een video maken. Er gaan zelfs al geruchten dat hij nu € 10 vraagt voor het maken van een video.

Hoe de bekende straatverkoper heet, is niet bekend, maar wel dat hij enigszins geniet van zijn roem.

Very good very nice
Via TikTok

Eigen TikTok-account

De grondlegger van de TikTok-hit Very good, very nice heeft inmiddels ook een eigen TikTok-account gemaakt, waar hij een flinke lading nieuwe volgers heeft gevonden.

Ben je nieuwsgierig naar deze man, zijn officiële account is: @VeryGoodVeryNiceOfficial. Hier zie je vooral veel video’s van mensen die zijn iconische zinnetje filmen.

Tegenwoordig heeft hij over aandacht niets te klagen. Zo worden er liedjes gemaakt, is hij onderwerp van vele TikToks, YouTubes en andere socials en dat allemaal door één, inmiddels bijna iconisch zinnetje.

Hieronder een aantal voorbeelden hoe mensen (af en toe hilarisch) aan de haal gingen met Mr Very good very nice.

@lies_zhara

dans talent of niet dan???? post workout dansje voor de fun #foryou #dance #sexybanana #sunny #hair

♬ VERY GOOD VERY NICE REMIX – Sleazy Stereo

Kun je er nu echt geen genoeg van krijgen: dan hebben we ook nog een remix voor je, te zien in onderstaande YouTube-video.

Al met al kunnen wel stellen dat very good very nice het internet veroverd heeft in 2022.

Mr Very good very nice ‘in het echt’ zien?

Wil je de kans hebben om deze internetsensatie in het echt tegen te komen, zijn recente TikToks zijn allemaal opgenomen in en rondom Costa Adeje in Tenerife.

Dus heb je nog geen plannen voor de vakantie, of wil je er gewoon even tussenuit, dan kun je altijd naar Tenerife vliegen om je eigen TikTok op te nemen.

Hoe dan ook: na dit artikel heb je ongetwijfeld weer genoeg gehoord, dus daarom kun je ook meteen even checken hoeveel kamelen je waard bent…


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...