Veters strikken: probeer deze 6 originele (en toffe) manieren

Heb je een kast vol sneakers die klaar zijn voor het mooie weer maar wil je ze nét even cooler maken dan ze al zijn? Kan dat eigenlijk? Ja dat kan, als je tenminste een van deze manieren om je veters te strikken erop loslaat.

.

Veters strikken 2.0

Waar we eerder al eens slimme schoenen opbergtips bespraken, is het nu tijd voor: de veters! Je hebt vast je veter strik diploma al een tijdje geleden behaald. Proficiat. Nu is het tijd voor het serieuze werk. Wie cool wil zijn, moet er wat voor doen. Wij laten je 6 manieren zien om je veters te strikken. Wedden dat iedereen alleen maar oog heeft voor je sneakers als je deze uitprobeert.

1. Alles voor de footbag

Via: pinterest.com | Juan-Guillermo N

Hoe leuk is het om in de warme maanden met een footbag te dollen?

.

Als je de beste wil zijn en de footbag nooit meer wilt laten vallen, strik je veters dan voortaan zo.

2. De ladder

Via: pinterest.com | Juan-Guillermo N

Een ladder in je panty kan echt niet maar in je roze sneakers staat het toch wel heel snoezig. Wat een eye-catchers!

https://www.youtube.com/watch?v=rwgJih1eQ9I

3. Het schaakbord

Het schaakbord is echt veter strikken 2.0. Je bent er wel even zoet mee en volg de stappen goed want voor je het weet, moet je helemaal opnieuw beginnen omdat je één steek of lus verkeerd doet. Maar als je dit patroon aandurft en het lukt, kun je lekker schaken op je schoenen!

4. Twee kleuren

Dit is onze persoonlijke favoriet. Je kunt de leukste kleuren combineren en zelfs afstemmen op je outfit. Kies de kleuren uit die op dat moment in de mode zijn en je hebt de perfecte accessoire om je outfit compleet te maken!

5. De rits

Via: pinterest.com | Juan-Guillermo N

6. De Twistie

Via: pinterest.com | Juan-Guillermo N

De rits ziet er niet alleen leuk uit, het past perfect bij iedere sneaker. Doe eens gek en strik één schoen met het rits patroon en de ander met de ladder. Hoe vet ziet dat eruit? Je moet wel een beetje lef hebben. Dare to be different!

Kun je niet genoeg krijgen van veters strikken? In deze video zie je bovenstaande patronen maar ook vele andere. Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments onderin.

Lees ook: Waterdichte gympen: zo krijg je je schoenen waterdicht


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...