Weggeefactie: win een stijlvolle Fossil-smartwatch

Nu het einde van het jaar op komst is, willen we dit goed afsluiten met een speciale weggeefactie. Daarom hebben we deze keer een Fossil-smartwatch voor je ter waarde van 279 euro. Wil je meedoen en een extra kerstcadeau voor jezelf (of iemand anders), lees dan snel verder!

Fossil Q Venture

Fossil is inmiddels een bekende speler op de smartwatch-markt, maar brengt ook regelmatig zogenaamde hybride horloges op de markt. De Fossil Q Venture die we vandaag weggeven, valt in de eerste categorie en is daarmee een erg slimme horloge. Onderliggend draait Wear OS van Google en dit werkt samen met zowel Android als iOS.

Naast de stijlvolle looks, heeft de Q Venture ook de nodige opties en mogelijkheden. Natuurlijk kun je meldingen ontvangen, maar kun je ook wijzerplaten kiezen die bij jou passen. Ga je een avondje op chique, dan kun je een andere kiezen dan tijdens je workout. Zo is er voor elk moment een juiste wijzerplaat om te gebruiken.

Over workouts gesproken: de Fossil Q Venture heeft ook allerlei mogelijkheden op het gebied van fitness en tracking van bijvoorbeeld je stappen en allerlei andere data. Dit wordt onder andere gedaan met de hartslagmeter en de GPS-chip, maar ook zwemmen is geen probleem met deze smartwatch.

Opladen gaat snel: binnen één uur heb je hem voor 80% vol geladen en met een diameter van 44mm en een brede, verwisselbare band van 22mm heb je de mogelijkheid om de looks nog verder te personaliseren. Maar, hoe kun je deze nu winnen?

Winnen: dit moet je doen

We kunnen natuurlijk hele lastige vragen stellen, je de 10 kilometer binnen 40 minuten laten rennen, maar we doen het anders. Omdat het bijna kerst is, hoef je je alleen maar in te schrijven voor onze nieuwsbrief via onderstaand formulier. Ben je al ingeschreven, dan doe je automatisch mee, simpel toch?

Nog even een paar grote kleine lettertjes:

  • Iedereen mag slechts één keer meedoen, inschrijven met meerdere e-mailadressen is niet toegestaan
  • Alleen bevestigde emailadressen dingen mee naar de prijs.
  • Auteurs en andere personen verbonden aan Kiwify of Fossil zijn uitgesloten van deelname.
  • De winnaar wordt gekozen met een random.org, waarbij het gekozen nummer overeenkomt met het de positie in mailingbestand.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar wordt op 19 december bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijke e-mail

Winactie afgelopen: dit is de winnaar

Meedoen is niet meer mogelijk, de winnaar (Raquel) heeft inmiddels de smartwatch ontvangen en stuurde ons onderstaande foto’s. Veel plezier met je prijs!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...