Zomerse onzekerheden die elke vrouw wel eens heeft. Herkenbaar!

De zomer is in volle gang. Heerlijk een dag naar het strand of nog beter een vakantie naar een zonnig en tropisch oord. Lekker dagen vertoeven op het strand, zonnen en bruin worden (wel goed insmeren voor je dat gaat doen!), cocktails drinken en gewoon heerlijk relaxen. Maar bij de zomer komen die onzekerheden die elke vrouw heeft ook weer even om de hoek kijken. Je herkent je vast wel in een paar van deze 5 onzekerheden!

1. Help, ik heb nog geen bikini body

De gedachte van bijna elke vrouw voordat ze op vakantie gaat. Een kijkje in de spiegel met je nieuwe bikini of badpak aan maakt je toch een beetje onzeker over je lichaam. Was ik maar wat strenger voor mezelf geweest met het eten van al die snacks of ik had gewoon naar de sportschool moeten gaan voor vakantie. Allemaal gedachtes achteraf. Zit er niet te lang mee, zolang jij je goed voelt in je lichaam hoef je je nergens druk om te maken en geniet je van je welverdiende vakantie!

2. Al dat lekkere eten, daar gaat mijn figuur

En dit hoort ook bij genieten van de zomer en je vakantie. Ijsjes en lekker eten horen bij vakantie en waarom zou je dat moeten skippen om het behouden van je figuur? Trakteer je zelf op een lekker ijsje eens in de zoveel tijd, blijf veel water drinken en kies niet altijd voor vettig eten en ga op sommige dagen bijvoorbeeld voor een lekkere salade. Bewegen doe je waarschijnlijk toch al veel. Door te wandelen in die mooie authentieke plaatsjes en ’s avonds op het strand. Je figuur gaat zo helemaal nergens heen!

Zomerse onzekerheden vrouwen
Via: pexels.com

3. De bikini lijn

De bekende bikini lijn. Uiteraard heb je die onder handen genomen voordat je op vakantie ging. Maar die rode vlekken of bultjes zien er alles behalve charmant uit. Straks valt het iemand op en hoe ga je dat in vredesnaam verbergen? De oplossing: waxen. Laat je bikinilijn waxen en je hebt geen last meer van kleine vergeten haren, bultjes en rode uitslag. En het duurt langer totdat de haartjes weer groeien.

4. Is deze mascara wel waterproof?

Het is niet heel charmant als je de zee of het zwembad uit komt gelopen met mascara tot je kin. Dat was dus duidelijk géén waterproof mascara. Het beste is natuurlijk om geen mascara op te doen als je het water in gaat. Lekker a naturel, helemaal niks mis mee. Maar als je toch wat op je wimpers wilt smeren, ga dan zeker voor het hardcore spul en kies de mascara die je letterlijk van je wimpers af moet boenen. Dan zit je wel goed (zo lang je maar niet wrijft!).

Zomerse onzekerheden vrouwen
Via: pexels.com

5. Verbrand in je gezicht

Het kan voorkomen dat je vergeet een deel op je rug in te smeren, maar een verbrand gezicht daar zit je helemaal niet op te wachten. Smeer je altijd goed in ook al draag je een hoed of pet. De kans dat je gezicht verband zonder hem ingesmeerd te hebben is groot. En eruit zien als een kreeft en 24/7 een rode boei hebben is het laatste wat je wilt. Dus goed blijven insmeren en/of je gezicht zoveel mogelijk uit de zon houden.

Kortom geniet van je vakantie en maakt je niet zoveel zorgen! Veel plezier!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...