Opmerkelijke onthullingen over de Primark (en zo krijg je extra korting)

De Primark, een waar paradijs voor de shoppende medemens. Er zijn een aantal dingen die je misschien nog niet wist en daar doet deze ex-medewerker een boekje over open.

Code 2

De ex-medewerker van Primark gaf aan dat er bepaalde codes waren als er iets aan de hand was. Nu weten we dat het vaak een zooitje is bij de Primark, door alle kleding die iedereen uit de rekken trekt en weer teruggooit. Maar in het betreffende filiaal was er nog veel meer aan de hand.

Zo was er bijvoorbeeld een ‘code 2’. Dat betekende dat er ‘weer eens’ uitwerpselen of urine in de winkel lagen. Het bleek wel vaker te gebeuren in die betreffende winkel, maar waarom dat precies was…? Er moest dan een schoonmaker komen opdraven om dit weer schoon te maken.

Via: depositphotos.com | Dutchlight

Doolhof

De winkel is – na een dagje shoppen – niet meer super georganiseerd, maar het magazijn was helemaal een ramp. Als er een klant was die een bepaald kledingstuk zocht in een andere maat en de medewerkers gingen in het magazijn kijken, dan kon je er bijna standaard vanuit gaan dat er niets gevonden werd. Dit komt omdat het magazijn bestaat uit dozen, HEEL VEEL dozen die allemaal gestapeld staan. De kans is vrij klein dat je hier überhaupt iets kunt vinden.

De ex-medewerker gaf aan dat hij in het half jaar daar gewerkt had één keer iets gevonden had in het magazijn en daar ook nog eens erg trots op was. Ben je dus op zoek naar een andere maat, is het misschien beter het kledingstuk te vergeten en je tijd te besteden aan het zoeken naar een alternatief.

Via Pixabay

Zo krijg je korting…

De Primark is natuurlijk niet superduur en dan druk ik me zacht uit. Voor een paar euro kun je al veel kopen, maar wat als het nog net iets goedkoper moet? Dan zoek je naar een kledingstuk met een los draadje of ander klein foutje. Vervolgens geef je dit aan bij een medewerker en voila: zo krijg je extra korting.

Zelfs bij het kleinste foutje krijg je al een korting van 10 procent toebedeeld van de Primark. Als je dit goed aanpakt, kun je relatief eenvoudig wat extra korting scoren, want zeg nu zelf…. Wie wil er nu teveel betalen, zelfs bij de Primark.

Maak het overigens niet te bont, want de beveiligers staan er niet voor niets. Er zijn hele draaiboeken over wat er wel en wat er niet toegestaan is en als jij een fout maakt, kun je zomaar uit de winkel verwijderd worden of uiteindelijk misschien wel een winkelverbod krijgen.

Primark winkelen
Via: depositphotos.com | Buurserstraat38

Toch tevreden

Ook al zijn er dingen die niet optimaal lopen bij de Primark, toch was deze ex-medewerker tevreden en wil hij zijn voormalige werkgever niet zwart maken. Het personeel ontving nieuwe mensen met open armen en ook het personeelsbeleid was goed. Overuren werden bijvoorbeeld netjes uitbetaald en daar was dus weinig over te klagen.

Via: publicdomainpictures.net, PD

Ga jij wel eens naar de Primark? Laat het weten in de comments onderin!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...