6 bijzondere restaurants: hier moet je echt een keer eten

Wij hebben de leukste, gekste, meest bijzondere restaurants ter wereld voor je op een rijtje gezet! Overal ter wereld kun je terecht voor een goede maaltijd. Lekker en goed eten lukt wel aardig. Maar ben je op zoek naar nét even wat anders, iets spannends en unieks, iets wat je nooit meer zult ervaren? Lees dan even mee.

Ithaa bijzondere restaurants
Via: Wikimedia Commons | Alexey Potov – Noblige, CC

Bijzondere restaurants, echt!

Als je de wereld rondreist, wil je natuurlijk van alles zien, maar het buikje wil ook wat. Stel nou dat je het hele wow-effect van een mooie locatie neemt en dat combineert met wat eten? Dat is toch de perfecte combinatie? Dinner and a view. Als dat is waar jouw hartje sneller van gaat kloppen, dan moet je zeker deze bijzondere restaurants niet overslaan. Pak je bucketlist er maar weer bij!

Bijzonder restaurant strand
Via: pxhere.com

1. Laden en lossen

Het eerste bijzondere restaurant op de lijst is meteen een heel aparte. Het Modern Toilet Restaurant in Taiwan heeft alles in de vorm van, je raad het wel, potjes. Zelfs je stoelen! Zou je ook kunnen lossen, als je begrijpt wat wij bedoelen. Dus gewoon aan tafel? Wij horen het graag van je als jij er bent geweest.

Bijzonder restaurant toilet wc
Via: flickr.com | riNux, CC

2. Diep in de zee!

Over doorspoelen gesproken. Wil je eten waar al ons doorgespoelde, laten we het spul noemen, terechtkomt? Diep in de zee, maar dan eet je Sebastiaan de krab juist op. Het kost wel wat om hier te dineren en zorg ervoor dat je een paar dagen niet of nauwelijks eet want er staat jou een groot diner te wachten. Prachtig of niet?

3. Nog meer water

Zoek je het liever verder van huis, maar bevalt dat onderwater thema je wel? Sla dan vooral dit geweldige 5-sterren resort niet over. Ithaa staat zeker op onze bucketlist. Zou er een wachtlijst zijn? Het lijkt ons wel apart om Sebastiaan te zien rondlopen en op ons bord ligt dan misschien zijn broertje?

4. Belgen verzinnen de gekste dingen

Wij weten door Urbanus dat Belgen er rare ideetjes op nahouden, maar dit idee is inmiddels door 59 landen overgenomen! Een etentje in de lucht. Dus echt op hoogstaand niveau. Een culinair hoogtepunt en ga zo maar door. Als je tenminste durft en er de centjes voor hebt.

5. I, Robot chef

Als je van A.I. houdt, sla dan dit restaurant niet over. Het Hajime Robot Restaurant in Thailand is echt wat voor jou. Wij vinden het hele gebeuren twijfelachtig na het zien van de film I, Robot maar do your thang and go your gang!

.

6. Als je worst lust

Tja, als je er dol op bent en niets liever eet, dan ga je zeker een keer hier eten. Als je echt van geslachtsdelen houdt van allerlei dieren, dan kom jij in het Guolizhuang Restaurant in Beijing wel aan je trekken. Wij slaan deze even over, gaat ons nét even te ver. Maar ja, if it looks good, eat it, toch?!

Jouw meeste bijzondere restaurant?

En ga je een keer eten in één van deze bijzondere restaurants? Welke gaat het worden? Ga je voor een worstje? Of ga je een stukje omhoog of onder water? Ben je er al eens gaan eten? Hoe was het? Wij horen het graag.


Blijf fris en fruitig... en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...