Deze 25 broers en zussen van sterren zag je nog niet

Het leven van celebrities volgen is een guilty pleasure die iedereen smaakt. Deze minder bekende broers en zussen van sterren heb je nog niet eerder gezien.

Minder bekende broers en zussen van sterren

Sommige sterren delen hun hele leven via Instagram. Je ziet hun woonkamer, dressing, kinderen, het boek dat ze momenteel lezen… Maar de broers en zussen van sterren blijven vaak uit het beeld. Toch is dat stiekem ook wel heel interessant.

Zijn ze even knap, even getalenteerd als hun beroemd gezinslid? Want je weet wat ze zeggen: de appel valt nooit ver van de boom. Eens kijken of dat ook echt zo is met deze broers en zussen van sterren…

Wat vind jij? Welke broers en zussen van sterren lijken het meest op elkaar?

Laat het weten in de comments onderin!

broers en zussen van sterren
Via: Wikimedia Commons | Walterlan Papetti , CC

1. Kate Moss en Lottie Moss

Ze is een wereldberoemd model. Kate Moss werd op 14-jarige leeftijd ontdekt. Al snel werkte ze voor topnamen zoals Gucci, Versace, Chanel en L’Oréal. Dat moet een dikke schaduw zijn om onder te leven als zus. Of niet.

Lottie Moss is 25 jaar en net zoals haar zus bloedmooi. Kate en Lottie verschillen 24 jaar. Ook Lottie begint het te maken als model.

2. Cara en Poppy Delevingne

Over topmodellen gesproken. Ook Cara Delevingne heeft een zus die minstens even knap is. Poppy Delevingne is 37 jaar oud, 7 jaar ouder dan haar zusje dus, en ook bekend.

Poppy Delevingne werkt ook als model, maar vooral als actrice. In de recente film Bittersweet Symphony speelt ze Abigail. Op de foto zie je in het midden Cara, en rechts van haar Poppy. Ze lijken op elkaar, vind je niet?

3. Emma en Alex Watson

De broer van Emma Watson is ook gezegend met knappe looks. Alex Watson is 30 jaar. Hij werkt als model voor onder andere Burberry. Hij was trouwens ook twee keer te zien als figurant in de Harry Potter films!

Alex-Watson-Emma-Watson
Via: depositphotos.com | SamAronov

4. Brad en Doug Pitt

Jawel, zelfs een groot acteur als Brad Pitt moet soms aan familiediners aanschuiven. Zijn broer Doug Pitt is een Amerikaanse zakenman. Hij is een van die minder bekende broers en zussen van sterren.

Afbeelding wordt geladen…

5. Scarlett en Hunter Johansson

Scarlett Johansson heeft een tweelingbroer. Wie had dat ooit gedacht. Hunter Johansson is ook acteur. Daarnaast heeft hij een NGO die focust op zonne-energie. Beiden zijn ze 38 jaar oud.

6. Ashton en Michael Kutcher

Ook acteur Ashton Kutcher heeft een tweelingbroer. Deze werd echter geboren met een hartafwijking. Het leven van Michael Kutcher werd gered met een harttransplantatie. Vandaag zet hij zichzelf in voor het helpen van kinderen met dezelfde aandoening.

Afbeelding wordt geladen…

7. Zac en Dylan Efron

Dylan Efron is 31 jaar. Hij maakt films, houdt van sporten, en is de broer van niemand minder dan Zac Efron. Dylan mag dan wel een acteur zijn, hij blijft duidelijk een van die broers en zussen van sterren die toch een beetje in de schaduw van leeft.

7. Angelina Jolie en James Haven

James is de oudere broer van Angelina. Net zoals zij zit hij in het filmwereldje. Hij acteert en produceert. De appel valt niet ver van de boom. Dit zijn de twee samen op de Golden Globes uitreiking in 2000. Je moet maar naar de lippen kijken om te zien dat James Haven de broer is van de wereldberoemde Angelina Jolie.

Via: Golden Globes 2000 / youtube.com (capture) | AwardsShowNetwork

8. Jake en Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal is eigenlijk ook best bekend. In 2010 werd ze genomineerd voor een Oscar voor haar bijrol in de film Crazy Heart. Ze is een sterke vrouw die zich inzet voor vrouwenrechten.

Veel mensen vergeten de link te leggen dat de twee Gyllenhaals broer en zus zijn. Hun ouders hebben een kroost om trots op te zijn.

Afbeelding wordt geladen…

9. Britney en Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn Spears is 32 jaar oud en lijkt gruwelijk hard op haar zus. Ze is actrice en speelde mee in de tienerserie Zoey 101. Net zoals haar zus Britney is ze mama.

Op de foto krijgt Jamie Lynn een award voor haar rol in Zoey 101.

Jamie-Lynn-Spears
Via: flickr.com | Walt Disney Television, CC

10. Cameron en Chimene Diaz

Cameron Diaz is een knappe verschijning met een lange lijst aan films op haar cv. Chimene Diaz deelt de looks van haar zus, maar liever niet de spotlights. Ze houdt haar eigen leven strikt privé. Dit is een van de zeldzame foto’s van Cameron en haar zus Chimene.

.

11. Doutzen en Rens Kroes

Doutzen Kroes is een wereldberoemd topmodel. Haar zus Rens Kroes is een Nederlandse schrijfster en blogster. Ze focust op biologische voeding en een gezonde levensstijl. Je kan haar recepten lezen in haar kook- en lifestyleboeken. Rens Kroes heeft haar eigen weg gevonden naast die van haar zus.

12. Jessica en Joshua Alba

Jessica Alba heeft een jonger broertje. Ook hij speelt in films. Voorlopig zie je Joshua Alba vooral in horrorfilms.

Afbeelding wordt geladen…

13. Lindsay en Aliana Lohan

Aliana Lohan, Ali voor de vrienden, is 29 jaar. Ze werkt als zangeres, model, en tv-persoonlijkheid. Haar oudere zus Lindsay maakte het vroeger wel heel bond. Desondanks kunnen de twee het goed vinden met elkaar.

Afbeelding wordt geladen…

14. Dakota en Elle Fanning

Via: flickr.com | Anthony Citrano, CC

Dakota werd bekend toen ze nog maar een kind was. Ze speelde mee in de film I am Sam, The Twilight Saga, en nog veel meer. Dakota heeft een jonger zusje, genaamd Elle Fanning. Ook zij is actrice. Een recente film met Elle Fanning in de hoofdrol is Teen Spirit. De zusjes lijken hard op elkaar.

15. Jude en Natasha Law

Natasha Law is een Engelse schilder en grafisch ontwerpster. Het creatieve talent zit in dit geval zeker in de familie.

Afbeelding wordt geladen…

16. Penélope en Monica Cruz

Monica Cruz is net zoals haar zus een actrice en model. De vrouwen lijken zo hard op elkaar, dat ze wel een tweeling lijken. Toch is Penélope ouder. Kan jij de twee van elkaar onderscheiden?

Afbeelding wordt geladen…

17. James en Dave Franco

Dave is de jongere en iets minder bekende broer van James Franco, hoewel hij ook actief is als acteur. James Franco, links op de foto, ken je zeker van Spiderman en Tristan & Isolde.

18. Vanessa en Stella Hudgens

Vanessa werd bekend dankzij de High School Musical films. Haar jongere zusje Stella is 27 jaar en wil graag in haar voetsporen treden als actrice. De naam heeft ze in ieder geval al mee. Dat ze zussen zijn, valt niet te betwijfelen.

Via: flickr.com | Red Carpet Report on Mingle Media TV, CC

19. Taylor en Austin Swift

Taylor Swift heeft een jonger broertje genaamd Austin. Hij heeft ook een muzikale gave en werkt als singer-songwriter. Op de foto zie je de twee als schattige tieners, en als volwassenen.

Afbeelding wordt geladen…

20. Blake en Eric Lively

Blake Lively in het mannelijk, dat is Eric Lively. Hij is ook acteur en speelde onder andere mee in American Pie en The L word. Daarnaast hebben de twee ook nog een halfbroer, Jason, en twee halfzussen, Lori en Robyn. Op deze foto zie je de gezellige bende samen: Blake – Eric – Lori -Jason – Robyn.

21. Ariana en Frankie Grande

Ariana Grande heeft een broer, Frankie Grande, die een heuse youtube-sensatie is. Hij is ouder dan zij, 40 jaar, hoewel je dat niet zou zeggen. Eigenlijk zijn Ariana en Frankie halfbroer en halfzus.

De twee maken wel vaker grappige filmpjes samen. Je kan Ariana’s broer aan het werk zien op zijn Instagram en via zijn youtubekanaal.

Via: youtube.com (capture) | Marieke_Grande

22. Rihanna en Rajad

Zelfs supersterren zoals Rihanna hebben broers en zussen. Haar volle naam luidt Robyn Rihanna Fenty, en daarmee is ze dus de zus van Rajad Fenty. Rajad is 27 jaar. Ze komen uit een groot gezin met nog heel wat halfbroers en -zussen. Links naast Rihanna zie je Rajad.

23. Beyonce en Solange

Beyoncé heeft een zus die 5 jaar jonger is en Solange Knowles heet. Ook zij is een van die broers en zussen van sterren die evenzeer creatief is. De afgelopen jaren brak Solange door met haar muziek. Ze brengt hippe R&B en kan minstens even goed zingen.

Je kan haar gemakkelijk herkennen door haar ongegeneerd vrolijke afrokapsel. Soms bestijgen de twee zussen samen het podium.

Via: youtube.com (capture) | nodeachunter

24. Lily en Alfie Allen

Lily en Alfie, het klinkt bijna als een fijn kinderboek. Alfie Allen is 2 jaar jonger dan zijn zus. Hij is 36 jaar en een Engelse acteur. Je herkent hem wellicht als Theon Greyjoy uit Game of Thrones. Deze rol leverde hem in 2019 immers een Emmy Award-nominatie op. Alfie staat links op de foto.

25. Jared en Shannon Leto

Jared Leto heeft een broer Shannon. Die, geloof het of niet, meespeelt in de band Thrity Seconds to Mars! Shannon Leto is de drummer van de band. Hij was er al sinds het prille begin. De broers en zussen van sterren zijn dus niet altijd zo ver weg en onbekend.

Broers en zussen van sterren: jouw favoriet

Grote kans dat wij nog een aantal broers en zussen van sterren zijn vergeten in dit lijstje. Laat het ons weten in een reactie. Wij zijn benieuwd naar jouw favoriete broer of zus van een bekende ster!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...