Deze 25 broers en zussen van sterren zag je nog niet

Het leven van celebrities volgen is een guilty pleasure die iedereen smaakt. Deze minder bekende broers en zussen van sterren heb je nog niet eerder gezien.

Minder bekende broers en zussen van sterren

Sommige sterren delen hun hele leven via Instagram. Je ziet hun woonkamer, dressing, kinderen, het boek dat ze momenteel lezen,… Maar de broers en zussen van sterren blijven vaak uit het beeld. Toch is dat stiekem ook wel heel interessant.

Zijn ze even knap, even getalenteerd als hun beroemd gezinslid? Want je weet wat ze zeggen: de appel valt nooit ver van de boom. Eens kijken of dat ook echt zo is met deze broers en zussen van sterren…

broers en zussen van sterren
Via: Wikimedia Commons | Walterlan Papetti , CC

1. Kate Moss en Lottie Moss

Ze is een wereldberoemd model. Kate Moss werd op 14-jarige leeftijd ontdekt. Al snel werkte ze voor topnamen zoals Gucci, Versace, Chanel en L’Oréal. Dat moet een dikke schaduw zijn om onder te leven als zus. Of niet. Lottie Moss is 22 jaar en net zoals haar zus bloedmooi. Kate en Lottie verschillen 24 jaar. Ook Lottie begint het te maken als model. Momenteel is ze het gezicht van Bulgari.

Afbeelding wordt geladen…

2. Cara en Poppy Delevingne

Over topmodellen gesproken. Ook Cara Delevingne heeft een zus die minstens even knap is. Poppy Delevingne is 34 jaar oud, 7 jaar ouder dan haar zusje dus, en ook bekend. Poppy Delevingne werkt ook als model, maar vooral als actrice. In de recente film Bittersweet Symphony speelt ze Abigail. Op de foto zie je in het midden Cara, en rechts van haar Poppy. Ze lijken op elkaar, vind je niet?

3. Emma en Alex Watson

De broer van Emma Watson is ook gezegend met knappe looks. Alex Watson is 27 jaar. Hij werkt als model voor onder andere Burberry. Hij was trouwens ook twee keer te zien als figurant in de Harry Potter films!

Afbeelding wordt geladen…

4. Brad en Doug Pitt

Jawel, zelfs een groot acteur als Brad Pitt moet soms aan familiediners aanschuiven. Zijn broer Doug Pitt is een Amerikaanse zakenman. Hij is een van die minder bekende broers en zussen van sterren.

Afbeelding wordt geladen…

5. Scarlett en Hunter Johansson

Scarlett Johansson heeft een tweelingsbroer. Wie had dat ooit gedacht. Hunter Johansson is ook acteur. Daarnaast heeft hij een NGO die focust op zonne-energie. Beiden zijn ze 35 jaar oud.

6. Ashton en Michael Kutcher

Ook acteur Ashton Kutcher heeft een tweelingsbroer. Deze werd echter gebeuren met een hartafwijking. Het leven van Michael Kutcher werd gered met een harttransplantatie. Vandaag zet hij zich zelf in voor het helpen van kinderen met dezelfde aandoening.

Afbeelding wordt geladen…

7. Zac en Dylan Efron

Dylan Efron is 28 jaar. Hij maakt films, houdt van sporten, en is de broer van niemand minder dan Zac Efron. Dylan mag dan wel een acteur zijn, hij blijft duidelijk een van die broers en zussen van sterren die toch een beetje in de schaduw van leeft.

7. Angelina Jolie en James Haven

James is de oudere broer van Angelina. Net zoals zij zit hij in het filmwereldje. Hij acteert en produceert. De appel valt niet ver van de boom. Dit zijn de twee samen op de Golden Globes uitreiking in 2000. Je moet maar naar de lippen kijken om te zien dat James Haven de broer is van de wereldberoemde Angelina Jolie.

Via: Golden Globes 2000 / youtube.com (capture) | AwardsShowNetwork

8. Jake en Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal is eigenlijk ook best bekend. In 2010 werd ze genomineerd voor een Oscar voor haar bijrol in de film Crazy Heart. Ze is een sterke vrouw die zich inzet voor vrouwenrechten. Veel mensen vergeten de link te leggen dat de twee Gyllenhaals broer en zus zijn. Hun ouders hebben een kroost om trots op te zijn.

Afbeelding wordt geladen…

Weer hebben nog meer broers en zussen van sterren op de volgende pagina. Wat dacht je van Cameron Diaz? (zie 10.)

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer