Aaron Carter: zo gaat het nu met de ooit zo schattige zanger

Aaron Carter, het kleine broertje van de bekende Nick Carter van de Backstreet Boys, heeft ook zijn graantje meegepikt van het succes. Maar, hij heeft een bijzondere actie uitgevoerd.

Aaron Carter en zijn gelijknamige album

De vroeger zo schattige zanger heeft de nodige singles uitgebracht. Zijn eerste album heette, hoe kan het ook anders: Aaron Carter. Hiermee veroverde hij de harten van vele jonge dames. Ken je deze clip nog?

Carrière van Aaron Carter

De toen 10-jarige Aaron Carter heeft de jaren erna nog regelmatig muziek uitgebracht. Maar er zijn ook dingen in zijn leven veranderd. Naast zijn zangcarriere heeft Aaron ook in een aantal series en films een kleine rol gehad. Denk hierbij aan: Lizzie McGuire, Sabrina, the Teenage Witch en 7th Heaven.

Via: flickr.com | Will Fisher, CC

Het nieuwste nummer van Aaron Carter

Hij is altijd blijven zingen ook recent hij heeft nog nieuwe muziek uitgebracht. Het nummer heet ‘So Much To Say’. Luister hieronder zelf wat je ervan vindt!

Privéleven ging niet helemaal lekker…

Het ging echter niet altijd even goed met het tieneridool van vroeger. Zo gaf hij een tijd geleden toe dat hij last heeft van schizofrenie en angstaanvallen, maar ook nog manisch depressief is.

Update november 2022: Aaron Carter is, veel te jong, op 34 jarige leeftijd overleden.

Via: Wikimedia Commons | Peter Dzubay, CC

De gezichtstattoo van Aaron Carter

Daarnaast weigerde hij onder andere om zijn wapenverzameling in te leveren en heeft hij voor zijn broer en zus een straatverbod, hij zou ze hebben bedreigd. In zijn laatste wanhoopspoging heeft hij een tattoo laten zetten. Op zichzelf niet zo spannend, maar is wel in zijn gezicht.

Hij heeft het geheel zelfs volledig gelivestreamd en laat daarna trots het resultaat zien aan de rest van de wereld. Onder de foto op Instagram zet hij: ‘ik ben de grootste in de muziekwereld op dit moment. Ik kan niet genegeerd worden.’

I know what your thinking ?

Geplaatst door Aaron Carter op Vrijdag 8 januari 2021

Goed nieuws voor Aaron: vader geworden

We kunnen niets anders dan afsluiten met goed nieuws. Recent is Aaron Carter namelijk vader geworden. De naam van zijn zoontje is Prince Lyric. Het is een eerbetoon aan Michael Jackson met wie hij erg close was. In de video hieronder zie je zijn zoontje!

Wat vind jij van Aaron Carter?

Herken jij de man nog? Laat ons weten wat je van zijn nieuwe look vind, in een reactie onderin!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...