Dit zijn de 12 leukste creatieve tattoos voor koppels

Tattoo’s zijn hot! Steeds meer mensen kiezen ervoor om een tatoeage te nemen. Omdat ze het stoer vinden, omdat ze het mooi vinden, of om eeuwige liefde te bewijzen. Tegenwoordig is het een ware hit om samen met je geliefde een matchende tattoo te zetten. Hieronder de 12 leukste tattoo’s voor koppels!

De liefde voor altijd vereeuwigen

Het klinkt als een leuk idee: de liefde voor altijd vereeuwigen op jouw lichaam. Als je relatie helemaal goed zit, is het natuurlijk ook een romantisch idee. Totdat jouw relatie minder romantisch wordt, het uitgaat en jij de rest van jouw leven met een tattoo zit. De koppels hieronder hebben er in ieder geval voor gekozen om het wél te doen!

1. LO-VE

Dit koppel besloot twee tatoeages te zetten die samen het woord ‘LOVE’ vormen. Niet erg origineel, maar wel mooi uitgewerkt!

2. Love

Ook dit koppel koos ervoor om het woord love te tatoeëren. Maar dan in een mooi geschreven handschrift! Wat passen hun lichamen goed bij elkaar trouwens, wij zijn jaloers!

3. Lijn tattoo

Dit getrouwde stel vond trouwringen alleen niet voldoende… We weten niet precies wat het moet voorstellen, maar het ziet er wel cute uit! Het lijken, als je goed kijkt, wel op twee zwaarden.

Afbeelding wordt geladen…

4. Koning en Koningin

Dit koppel houdt waarschijnlijk erg van pokeren!

5. Voor altijd samen

Dit koppel tatoeëerde hun liefde voor elkaar… Schattig!

Afbeelding wordt geladen…

6. Sleutel naar mijn hart

Ok, deze tattoo is een beetje cliché, maar toch vinden we hem stiekem wel schattig!

Wat dacht je van de ‘zon en maan’ of juist de ringen? Lees dus snel verder op de volgende pagina!

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer