Deze 9 Netflixkoppels vormen ook in het echt een stel

Samen op de set staan doet blijkbaar wat met een mens. Uit heel wat Netflixseries ontstaan koppels, zelfs al spelen ze broer en zus…

Deze Netflixkoppels zijn ook samen in real life

Veel mensen vinden hun partner op het werk. En dat is niet anders voor acteurs en actrices. Op een filmset wordt blijkbaar heel wat geflirt. Na de lancering van Netflixseries wordt er dan ook regelmatig gespeculeerd: zouden ze in het echt ook samen zijn? En ja hoor, bij heel wat spatte de liefde terecht van het doek. Deze 9 Netflixkoppels zijn ook in real life een stel!

netflixkoppels
Via: pixabay.com | mohamed_hassan, CC

1. La casa de papel: María Pedraza en Jaime Lorente

Maria Pedreza vertolkt de rol van Alison Parker, de dochter van de Britse ambassadeur. Jaime Lorente ken je als Denver, de aandoenlijke bad boy. Ze leerden elkaar kennen op de set van La casa de papel, maar werden pas echt verliefd tijdens de opnames van de andere Netflixserie Élite. Helaas gingen de twee begin 2021 helaas uit elkaar…

2. White Lines: Laura Haddock en Tom Rhys Harries

In de serie spelen ze broer en zus, dus officieel niet echt een Netflixkoppel, eerder een Netflixfamilie. Laura Haddock ken je op het scherm als Zoe, de zus van de vermoorde dj Axel Collins. Tom Rhys Harries vertolkt de rol van Axel.

Hoewel ze zo goed als geen enkele scènes delen (nogal logisch, aangezien de ene dood is en de andere niet), sloeg de vlam tussen de twee toch over. De actrice Laura Haddock was eerder al getrouwd met Sam Claflin van The Hunger Games. Ze hebben twee kinderen samen maar scheidden in 2019. Met Tom Rhys Harries heeft ze een groen blaadje aan de haak geslagen, want zij is 34 en hij 27. Nog altijd een van de leukste Netflixkoppels!

3. Stranger Things: Natalia Dyer en Charlie Heaton

Natalia Dyer ken je als Nancy Wheeler uit Stranger Things. De liefde tussen haar en Charlie Heaton, Jonathan Byers, kwam pas uit tijdens het derde seizoen. Al wordt er gezegd dat de vonken al bij de eerste auditie oversprongen… Na vier jaar zijn ze nog steeds samen.

4. Chilling Adventures of Sabrina: Ross Lynch en Jaz Sinclair

Ook deze populaire Netflixserie zorgde voor een nieuw koppel. De romance tussen Ross Lynch (Harvey) en Jaz Sinclair (Rosalind) is dus niet gespeeld. Een stelletje dat zeker thuishoort in dit rijtje met Netflixkoppels!

5. The 100: Eliza Taylor en Bob Morley

Alle fans hoopten dat de liefde tussen Clarke, gespeeld door Eliza Taylor, en Bellamy, Bob Morley, zich zou voortzetten in het echte leven. Wat ze niet wisten, was dat de twee zelfs al getrouwd waren ondertussen! Over Netflixkoppels gesproken!

6. Orange is the New Black: Samira Wiley en Lauren Morelli

Dit Netflixkoppel is een beetje anders, want het gaat over een actrice en schrijfster die de liefde bij elkaar vonden. Samira Wiley speelde de geliefde Poussey in Orange is the New Black. Lauren Morelli schreef enkele afleveringen voor de hitserie. De twee hebben hun relatie inmiddels al verzegeld met een huwelijk.

7. Workin’ Moms: Catherine Reitman en Philip Sternberg

Workin’ Moms is een Canadese komedieserie van 2017 die je op Netflix kan bekijken. De acteur Philip Sternberg vertolkt de rol van Nathan. Catherine Reitman speelt Kate, de twee zijn een koppel in de serie. Ook in het echte leven zijn Catherine en Philip sinds 2009 getrouwd, wat betekent dat ze elkaar dus al langer kennen. Ze schreven, regisseerden, produceerden én speelden samen de serie.

8. Outer Banks: Chase Stokes en Madelyn Cline

Wie naar Outer Banks kijkt, weet dat John B en Sarah een stel vormen. Met een post op Instagram maakte de acteur Chase Stokes duidelijk dat hij ook in het echte leven heel goed overeenkomt met zijn tegenspeelster Madelyn Cline. Het is nog niet officieel bevestigd, maar helaas zijn de twee waarschijnlijk uit elkaar…

9. S*x Education: Aimee Lou Wood en Connor Swindells

In de populaire Netflixreeks S*x Education droogt de romance tussen Aimee en Adam op. In real life niet! De twee werden echt verliefd op de set. Het koppel zal in de toekomst nog vaker collega’s zijn, want de opnames van seizoen drie zijn ook gestart. Helaas zijn de twee inmiddels uit elkaar.

Jouw favoriete Netflixkoppels

Ken jij nog meer koppels in het echte leven die in een serie of film samen te zien zijn? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...