Fan van Modern Family? 13 feitjes die je misschien nog niet wist

Ben jij ook zo’n grote fan van Modern Family en heb je alle afleveringen tot nu toe gezien? Dan weet je vast alles over de acteurs die erin spelen. Of toch niet?

Weet jij deze feitjes over Modern Family al?

Wij gaan het niet ontkennen, wij zijn een van die grote Modern Family fans die met een wijntje en popcorn, aflevering na aflevering binget op de bank. En niet één keer, maar opnieuw en opnieuw en opnieuw. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

Misschien dacht jij ook werkelijk alles wel te weten, maar toch…. kende jij deze 13 feitjes over Modern Family al?

Modern Family serie tv
Via: Modern Family (capture)

1. Tekenfilmserie

Eigenlijk was het de bedoeling om van Modern Family een tekenfilmserie te maken, omdat men bang was dat anders kinderen de serie niet leuk zouden vinden. Gelukkig besloot iemand op tijd dat er andere keuzes gemaakt moesten worden.

Modern Family tekenfilm
Via: Family Guy (capture)

2. 38 miljoen euro per jaar

Sofia Vergara – Gloria – is al een aantal jaar op rij de best betaalde televisieactrice ter wereld. Ze verdient maar liefst 38 miljoen euro per jaar. Niet gek toch?

Modern Family Sofia Vergara Gloria Delgado
Via: Modern Family (capture)

3. Britney Spears

Het gerucht gaat dat Britney Spears in seizoen 3 een rol aangeboden heeft gekregen, maar dat ze deze te laat accepteerde waardoor het niet doorging.

Britney Spears
Via: flickr.com | Eva Rinaldi, CC

4. 5.500 minuten plezier

Van Modern Family zijn in totaal 250 afleveringen gemaakt die gemiddeld 22 minuten duren. Het totaal is dus goed voor 5.500 minuten kijkplezier.

Via: giphy.com

5. Uit de kast

Jesse Tyler Ferguson oftewel Mitchell is niet alleen in Modern Family uit de kast gekomen. Ook in het echte leven deed hij dit. Hij is sinds 2013 getrouwd met advocaat Justin Mikita. Cam daarentegen is een heteroman.

Jesse Tyler Modern Family
Via: flickr.com | Peabody Awards, CC

6. IQ van 150

In de serie is hij onhandig en zeker niet de slimste, maar buiten de set is hij dit zeker wel. Nolan Gould – Luke – is zelfs slimmer dan slim en gezegend met een IQ van 150. Hij behoort hiermee tot de slimste 2% van de wereld. Hij ging al op zijn dertiende naar de universiteit.

Nolan Gould
Via: flickr.com | glennia, CC

7. Ed O’Neill was tweede keus

Ed O’Neill was niet direct eerste keus voor de rol van Jay Pritchett. Als eerste werd Craig T. Nelson gevraagd, die we kennen van films als Bookclub. Craig weigerde echter de rol te accepteren en maakte de weg vrij voor All Bundy.

Via: giphy.com

8. Tweeling Lily

Dochtertje Lily – van Cam en Mitchell – werd oorspronkelijk gespeeld door een tweeling, Ella & Jaden. Zij verdienden hiermee € 200,- per aflevering. Volgens hun moeder hadden de meiden het echter niet naar hun zin op de set en ze besloot te stoppen. De producers deden nog een een poging om de kids binnenboord te houden door hun gage te verhogen naar € 34000,- per aflevering, maar helaas…

Lily Modern Family
Via: Modern Family (capture)

9. Joey Tribbiani was bijna Phil Dunphy

Niet alleen Ed O’Neill was tweede keus, Tyl Burell was dat ook. De rol van Phil Dunphy was bedoeld voor Matt LeBlanc, Joey Tribbiani uit Friends. Hij vond zichzelf echter niet de juiste persoon voor de klus.

Matt LeBlanc
Via: flickr.com | Alan Light, CC

10. Altijd dezelfde krant

In de serie leest Ed O’Neill precies dezelfde krant als die hij dertig jaar eerder ook las in Married with Children. De krant is speciaal gemaakt en is niet aanstootgevend op welke manier dan ook.

Phil Dunphy
Via: Modern Family (capture)

11. De Facebook-campagne voor een kus

Ondanks dat Cam en Mitchell een stel zijn in Modern Family, zagen de kijkers hen in het begin nooit kussen. Dit werd anders na een Facebookcampagne waarin gepleit werd voor een liefdeskus. Die kus volgde pas in het tweede seizoen en ook nog op de achtergrond.

Via giphy.com

12. Cam was echt clown

Cam speelt in de serie af en toe voor clown. Hiermee gaat hij terug naar zijn leven voordat hij acteur was, toen hij de kost verdiende met…. clown zijn. Hij gebruikt nog steeds dezelfde naam Fizbo.

Cam Clown Modern Family
Via: Modern Family (capture)

13. R.I.P. Stella

Trouwe viervoeter hondje Stella – Beatrice in het echt – en een Franse Bulldog, is acht dagen na het filmen van de laatste aflevering plotseling overleden. Ze speelde de rol vanaf het vierde seizoen en was geliefd bij de hele cast. Haar overlijden zorgde in de hele wereld voor verdrietige reacties op social media.

Via giphy.com

Zijn er dingen die je al wist, of waarvan je echt versteld staat? Laat het ons weten in een reactie!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...