Fan van Modern Family? 13 feitjes die je misschien nog niet wist

Ben jij ook zo’n grote fan van Modern Family en heb je alle afleveringen tot nu toe gezien? Dan weet je vast alles over de acteurs die erin spelen. Of toch niet?

Weet jij deze feitjes over Modern Family al?

Wij gaan het niet ontkennen, wij zijn een van die grote Modern Family fans die met een wijntje en popcorn, aflevering na aflevering binget op de bank. En niet één keer, maar opnieuw en opnieuw en opnieuw. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Misschien dacht jij ook werkelijk alles wel te weten, maar toch…. kende jij deze 13 feitjes over Modern Family al?

Modern Family serie tv
Via: Modern Family (capture)

1. Tekenfilmserie

Eigenlijk was het de bedoeling om van Modern Family een tekenfilmserie te maken, omdat men bang was dat anders kinderen de serie niet leuk zouden vinden. Gelukkig besloot iemand op tijd dat er andere keuzes gemaakt moesten worden.

Modern Family tekenfilm
Via: Family Guy (capture)

2. 38 miljoen euro per jaar

Sofia Vergara – Gloria – is al een aantal jaar op rij de best betaalde televisieactrice ter wereld. Ze verdient maar liefst 38 miljoen euro per jaar. Niet gek toch?

Modern Family Sofia Vergara Gloria Delgado
Via: Modern Family (capture)

3. Britney Spears

Het gerucht gaat dat Britney Spears in seizoen 3 een rol aangeboden heeft gekregen, maar dat ze deze te laat accepteerde waardoor het niet doorging.

Britney Spears
Via: flickr.com | Eva Rinaldi, CC

4. 5.500 minuten plezier

Van Modern Family zijn in totaal 250 afleveringen gemaakt die gemiddeld 22 minuten duren. Het totaal is dus goed voor 5.500 minuten kijkplezier.

Via: giphy.com

5. Uit de kast

Jesse Tyler Ferguson oftewel Mitchell is niet alleen in Modern Family uit de kast gekomen. Ook in het echte leven deed hij dit. Hij is sinds 2013 getrouwd met advocaat Justin Mikita. Cam daarentegen is een heteroman.

Jesse Tyler Modern Family
Via: flickr.com | Peabody Awards, CC

6. IQ van 150

In de serie is hij onhandig en zeker niet de slimste, maar buiten de set is hij dit zeker wel. Nolan Gould – Luke – is zelfs slimmer dan slim en gezegend met een IQ van 150. Hij behoort hiermee tot de slimste 2% van de wereld. Hij ging al op zijn dertiende naar de universiteit.

Nolan Gould
Via: flickr.com | glennia, CC

7. Ed O’Neill was tweede keus

Ed O’Neill was niet direct eerste keus voor de rol van Jay Pritchett. Als eerste werd Craig T. Nelson gevraagd, die we kennen van films als Bookclub. Craig weigerde echter de rol te accepteren en maakte de weg vrij voor All Bundy.

Via: giphy.com

We gaan verder op de volgende pagina met nog 6 weetjes over Modern Family!

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer