Check deze link regelmatig voor gratis muziek, series of films op Chromecast

Heb je een Chromecast, dat kleine goedkope apparaatje van Google om alle TV’s slim te maken, dan is dit een artikel voor jou.

De mogelijkheden met de Chromecast zijn bijna eindeloos, het streamen van films via Netflix, muziek via YouTube of Spotify, maar ook gamen behoort tot de mogelijkheden. Met deze € 39 kostende streamingdongle van Google heb je altijd een dienst of abonnement nodig om media te consumeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Netflix of Spotify, maar er zijn ook gratis opties zoals bijvoorbeeld YouTube.

Check regelmatig

Met grote regelmaat komen er aanbiedingen voorbij via de Chromecast, maar deze moet je wel actief verzilveren. Dat wil zeggen dat je er actief naar op zoek moet gaan om ze vervolgens te gebruiken. Zo hebben we al drie maanden gratis Videoland voorbij zien komen, maar ook diensten als Deezer, Play Music en anderen hebben al vaker aanbiedingen gehad.

Om gebruik te maken van deze deals, heb je natuurlijk een Chromecast nodig. Zorg dat de TV aanstaat en de Chromecast verbonden is. Navigeer vervolgens via de app naar instellingen>aanbiedingen om te bekijken of er deals beschikbaar zijn. Ook in de browser is het mogelijk door deze link te bezoeken als je verbinding hebt met de Chromecast. Vervolgens zal er een lijst van deals getoond worden waaruit een keuze gemaakt kan worden. Selecteer de gewenste deal en geniet er van!

Lees ook: Chromecast resetten handleiding

> Chromecast kopen via Google Store

Heb jij een deal gespot? Laat het weten in de comments!

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer