6 exclusieve voertuigen die ietwat excentriek (en duur) zijn

Stop met lezen als je blut bent want deze exclusieve en excentrieke voertuigen zijn zo goed als onbetaalbaar voor het plebs. Wij met zijn allen dus. Als je deze voertuigen wel kunt kopen, lees dan gerust verder en ontdek nog meer voertuigen waar je u tegen zegt. Van dure bolide naar een huis op wielen.

1. Duurste auto: Bugatti

Mocht een wat exclusievere auto op je bucket list staan en je wat zakcentjes over hebt, dan is de nieuwe Bugatti hieronder zeker het overwegen waard. Wie wordt hier nou niet blij van? Je moet er wel 16.7 miljoen voor neertellen, meer niet. Wat een koopje!

Je kunt natuurlijk ook voor de ietsje goedkopere gouden Porsche gaan. Welke is jouw favoriet?

Via: flickr.com | Victor Bergmann, CC

2. Schipper mag ik overvaren?

Van dure, onbetaalbare auto gaan we naar bootjes. Als Berend Botje mocht kiezen, vaarde hij hiermee naar Amerika. Als ik niet snel zeeziek werd, zou ik meegaan. Welk jacht het duurst, mooist of meest excentriek is, kunnen we niet met zekerheid zeggen. Het zijn er nogal wat. Bootjes doen het goed bij “the filthy rich”. Een mega yacht, wie wil dat nu niet?

3. Een gouden racefiets

Ben je wat milieubewuster dan de meeste en hou je van fietsen, kijk dan eens naar een gouden fiets die goed past bij je gouden Porsche. Wat een bekijks zul je hebben, fietsend door het centrum. Let wel op dat je deze goed op slot zet, want het is natuurlijk letterlijk een juweeltje. Wij zouden zo een knapperd niet zo snel onbeheerd achterlaten. Dan heb je straks geen wielen meer, noch bel, noch zadel. Och, je hele fiets is zo foetsie.

.

4. Gouden motor

We blijven hangen bij dat goud. Blijkbaar is dat, naast bling zoals diamanten, een statussymbool dus doe het maar overal op. Zo ook op je motor.

Zouden Rick en Jessica (uit Pittige Tijden) hierop een stukje motor willen rijden? Of zouden ze liever voor hun eigen motor gaan?

5. Scooter met Swarovski kristallen

Op een mooie lentedag, rol jij de scooter natuurlijk uit één van je garages. Ook voor deze geldt, koop een goed slot.

.

6. Ook voor de allerkleinsten

Als je zelf gebruik maakt van dure voertuigen, dan kan jouw kleintje natuurlijk niet achterlopen. Rapper 2 Chainz laat in dit filmpje zien, wat er allemaal op de markt is voor de allerkleinsten.

Jouw favoriete exclusieve voertuigen?

Wat een geld geeft “the filthy rich” toch uit! Maar dat zouden wij ook doen als wij niet wisten wat we ermee aan moesten, of niet dan? Welk belachelijk duur voertuig ontbreekt nog? Waarvoor spaar jij? Laat het ons weten in een reactie onderin.

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...