Dit zijn 6 grappige alternatieven voor mondkapjes

Er is veel te zeggen over mondkapjes.. De één is voor, de ander tegen… maar wie gelijk heeft, wie zal het weten? Deze mensen zijn duidelijk vóór het gebruik ervan, maar de uitvoering is nogal vreemd. Loop jij ook graag met zo een mondkapje op? Of heb jij een beter alternatief?

Mondkapjes, deze mensen blijven altijd lachen

Er is veel weerstand tegen het gebruik van mondkapjes. Het zou niet goed zijn voor je gezondheid, te veel kosten voor de minima en bovendien doet niet iedereen ze op zoals het hoort. Hoewel het uiteraard belangrijk is om de geldende maatregelen op te volgen, hebben deze mensen wel een bijzonder “alternatief” gevonden.

Waarom ze er zo bijlopen, geen flauw benul, maar het is wel bijzonder lollig om te zien. En wij weten als geen ander, altijd blijven lachen!

Via: pixabay.com | Christo Anestev, CC

1. Maandverbandjes gebruik je toch niet zo?

Hoe adem je normaal met een maandverband over je mond heen geplakt? En over plakken gesproken, hoe blijft dit goed zitten? Wat zou hij gebruiken om dit voor elkaar te krijgen?

mondkapjes maandverband kiwify blog
Via: youtube.com (capture) | The Cash & Tori Takeover Show

2. Hergebruik van plastic producten

De plastic soup is een ecologische ramp die we allemaal proberen te verhelpen met creatieve oplossingen, wat deze man ook heeft gedaan. En het beslaat niet, wat op zich al een kunst is!

3. Wat te doen met een oude sok…

Heeft je sok een gat, dan gebruik je die toch als mondmasker? Geen idee wat wij bedoelen? Hierbij een korte instructie.

4. Geef je mondkapje iets extra’s

Als je graag de lolbroek uithangt, dan is dit wellicht wat voor jou. Je pakt gewoon een mondkapje en doet deze bril uit de fopwinkel erbovenop. Simpel maar wel grappig.

mondkapje-grappig-blog-kiwify
Via: pxhere

5. Undercover gaan met je mondkap

Sommige van ons hebben af en toe behoefte aan een lekker dagje incognito gaan. Doe dan niet alleen een mondkap op, maar maak er een masker van. Is ook best leuk, toch?

Via: pixabay.com | Gerard Altmann, CC

6. Daar zit een luchtje aan

Wij ronden dit lijstje van grappige mondkapjes af op luchtige wijze. Je zag het al eerder langskomen, maar sommigen plakken er bloempjes op. Dat staat mooi, maar het heeft nog een voordeel. Je ruikt namelijk de hele dag door een heerlijk luchtje. Vooral als je zelf geen lekker luchtje uit je mond produceert, kan dit een uitkomst zijn. Helaas zit er een nadeel aan als je allergisch bent voor bloemen.

Heb jij zelf een leuk voorbeeld van een grappig, mooi, of gek mondkapje? Deel deze dan in een reactie!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...