6 grappige bakvormen voor smakelijk vermaak

Heel Holland bakt maar als je dan toch lekker bezig bent met allerlei lekkernijen, doe dan es een keer gek. Met deze 6 grappige bakvormen krijg je iedereen aan het lachen die je jouw gebakje/ taartje/ muffin voorschotelt. Welke bakvorm vind jij het meest grappig?

Via: flickr.com | m01229, CC

Welke grappige bakvorm wordt het?

Er wordt wat gebakken in Holland! De keus in bakvormen is daarom ook gigantisch. Wil jij een keer net even wat anders? Waarom ook niet?! Zijn deze bakvormen wellicht wat voor jou?

1. Vrijgezellenfeestje?

Laten we meteen goed beginnen met een beetje vunzigheid op het vrijgezellenfeestje. Je laatste nacht vrijheid meiden, vier het dan ook goed. Ga lekker tot het naadje en doe dat met behulp van een vunzig taartje. 😉

Via: etsy.com
.

2. Giant boobie cake pan

De naam alleen al! Die is hilarisch! Ook mannen komen aan hun trekken tijdens hun vrijgezellenfeest.

.

Weet je wat het leukste is aan al deze bakvormen? Je kunt er van alles mee maken, denk bijvoorbeeld aan zeep in een leuke vorm? 😉

3. Speciale cake

Voor een wel heel speciale gelegenheid, bedenk jij die zelf maar, kun je ook echt losgaan. Ik zou deze cake alleen niet op de verjaardag met opa en oma erbij aansnijden, jij?

.

4. Een poepie laten ruiken…

Dit poepje ruikt en smaakt heerlijk en is net even wat subtieler om uit te delen op een partijtje, hoewel ik deze alsnog niet aan mijn grootouders zou durven aanbieden.

.

Natuurlijk kun je er ook een grote van maken…

.

5. South Park mania

Kijk jij dagelijks naar South Park en kun jij niet genoeg krijgen van Kenny, Butters, Cartman en al hun vrienden? Dan spring je zeker een gat in de lucht als je deze koekjes uit de oven haalt.

.

6. Grappig maar een beetje eng!

De laatste bakvorm is niet voor de jongere kijkers. Hoe leuk is deze voor Halloween?

.

Jouw favoriete grappige bakvorm?

Wat is de gekste cake die jij ooit hebt gebakken of gegeten en wat vond jij de leukste vorm hierboven? Deel het met ons in een reactie hieronder. Eet smakelijk! 😉

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...