Het gevoel van ongesteld zijn: Humberto Tan ervaart het!

Bepaalde zaken zijn moeilijk over te brengen en worden alleen door vrouwen ervaren. Ongesteld zijn met menstruatiepijn is zo’n voorbeeld. Toch bestaat er de mogelijkheid deze maandelijkse problemen te tonen en Humberto Tan ervaart ze live in zijn show!

Bijna iedere volwassene vrouw heeft er maandelijks mee te maken: ongesteld zijn. Het is een veelbesproken gebeurtenis, waar zelfs mannen maar al te graag de spot mee drijven. “Oh ze heeft waarschijnlijk haar tijd van de maand weer…” Makkelijke praat, voor iemand die het gevoel niet mee kan krijgen!

Het gevoel van ongesteld zijn

Dat het ongesteld worden niet bij iedere vrouw of zelfs iedere maand gelijk is, moge duidelijk zijn. Menstruatiepijn kan meevallen of juist, ondanks enkele zeer handige producten, extreem hardnekkig zijn. Hoe dan ook, de woorden die samenvallen met de maandelijkse periode van een vrouw zijn vaak negatief: probleem, pijn of irritant.

Hoe leg je het een man uit?

Natuurlijk blijft het moeilijk om menstruatiepijn uit te leggen aan man. Toch is dat precies wat hier gebeurt bij presentator Humberto Tan. Benieuwd hoe een man het neemt? Let maar op:

Het is in ieder geval duidelijk, dat Humberto grote moeite heeft met de pijn, die vele vrouwen maandelijks ervaren. We sluiten ons wel aan bij zijn woorden, dat het gek is, dat er een man nodig is om het tonen…

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Kiwify
      Logo