6 hippe lunchtrommels om je bammetje veilig te bewaren

Wij hebben de leukste, hipste lunchtrommels voor jou op een rijtje gezet zodat ook jouw bammetje veilig en vers blijft. Nooit meer droog brood en nog veel meer originele, creatieve oplossingen erbij. Daarnaast ziet het er nog tof uit ook, wie wil dat nou niet?

Via: depositphotos.com

Hippe en originele broodtrommels

Droog brood wil niemand. Maar je wilt ook niet dat jouw lekkere lunch stiekem door een ander wordt verorberd als je deze in de koelkast voor algemeen gebruik laat staan. Wij hebben de oplossing voor beide problemen. Dit zijn 6 lunchtrommels waarmee jouw lunch niet alleen veilig blijft voor anderen, het blijft ook allemaal lekker vers.

1. Een orgaan in de koelkast

Als je eten vaak uit de koelkast verdwijnt, dan is dit wellicht de perfecte lunchtrommel voor jou. Wie zou deze nou openen?

.

2. Lunchtrommels met verwarming!

Niet iedereen houdt van een bammetje tijdens de lunch. Tegenwoordig heb je daarom lunchtrommels die zelfs je lunch kunnen opwarmen. Je warme prakkie is binnen een mum van tijd klaar en smullen maar. En als je niet weet uit welke je moet kiezen, Emma helpt je op weg 😉

3. Restjesdag met de Omiebox

Neem jij wel eens restjes mee voor de lunch? Dan is de Omiebox ideaal voor jou! Jouw restjes blijven gekoeld en je kunt het zelfs 4 uur buiten de koelkast bewaren. En zie eens hoeveel je erin kwijt kunt!

4. It’s not your lunch

Als je organen toch nog verdwijnen uit de koelkast, dan kun je gaan voor een extreme oplossing, gewoon op slot doen. De It’s not your store lijn is in dit geval het enige wat nog helpt om je lunch te beschermen. We pikken het niet meer!

5. Gevonden voorwerpen

Raak jij wel eens je lunchtrommel kwijt? Of heb je kinderen en komen zij geregeld zonder van school? Als die niet ligt bij de gevonden voorwerpen en het is al de zoveelste keer dit jaar, stap dan over op wat anders. We zijn wel benieuwd naar jullie ervaringen. Blijft het even vers? Hoe lang mag het buiten de koelkast blijven en past het er überhaupt in? Deze meneer is blijkbaar vader van het jaar en hij zweert erbij.

6. Lunch Tote bags voor van alles en nog wat

Kom je ruimte tekort en past niet alles in één lunchtrommel? Gebruik dan een lunch tote bag, een soort shopper.Ook hierin blijft je lunch lekker koel. Helaas zit er geen slot op en zien ze er aanlokkelijk uit. Misschien toch niet zo een goed idee om zo een lekker ding onbeheerd in de koelkast voor algemeen gebruik te laten. Maar leuk zijn ze wel.

Via: etsy.com | olula

En hier nog een voorbeeld:

.

Jouw favoriete lunchtrommel (of tas)?

Welke vind jij het leukst en meest handig? Of heb jij een betere oplossing voor dit nijpende probleem waar bijna heel Nederland mee kampt? Deel het dan alsjeblieft met ons in een reactie onderin!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...