Deze kerstballen met drank zijn terecht belachelijk populair

Het is weer die tijd van het jaar. We zetten massaal de kerstboom op en gaan allemaal kerstinkopen doen (vooral online dan deze keer). Ook hier op de redactie worden we door niet nader te noemen auteurs overspoeld met al dan niet gewenste kerstmuziek. Gelukkig komen er soms briljante ideeën voorbij, waaronder deze kerstballen met drank…

Kerstbomen en… DRANK!

De gekke kerstliedjes allemaal terzijde, hebben we wel een tof versiersel voor je kerstboom gevonden. Natuurlijk kun je gewoon voor de traditionele look gaan met kerstballen, lampjes en een piek. Of misschien ben jij wel meer van de volledig houten kerstbomen met een hipster, minimalistische versiering.

Toch is er altijd één ding waar iedereen zich in kan vinden. DRANK!

Ben je op zoek naar iets unieks om de kerstboom te hangen, dan zijn deze drankballen ideaal. Alhoewel de vraag is natuurlijk hoe lang ze ook daadwerkelijk blijven hangen in de boom, maar bijvullen is natuurlijk altijd een optie!

Kerstballen drank whisky rum
Via: lakesdistillery.com

Kerstballen borrelset

Misschien kun je je al voorstellen dat wanneer er iemand op bezoek komt, jij kan zeggen: “Ah, pak maar wat lekkers uit de kerstboom”, wedden dat jij de held van de dag bent?

Via: lakesdistillery.com

Kerstballen met whisky, gin of wodka?

Om de ballen (inclusief drank) aan te schaffen ga je naar de site van Lake Distillery waar je de ballen kan kopen. Een sixpack aan met drank gevulde kerstballen kun je kopen voor ongeveer 30 pond. Ga je hardcore voor een echte gin-bal, dan ben je voor één stuk zo’n 18 pond kwijt. Maar je hebt dan wel een heerlijke whisky in je kerstboom hangen.

Ook op de Nederlandse markt hebben we wat kerstballen met drank gevonden:

Lege drank Kerstballen!

Het is ook mogelijk kerstballen zonder drank te bestellen. Het gaat hierbij dus alleen om de ‘glaasjes’, die je in je boom kan hangen. Deze borrelsets zijn een stukje goedkoper en nog steeds even grappig, toch? Op Amazon hebben we ze nog goedkoper gevonden…

Kerstballen drank
Via: lakesdistillery.com

Hoe versies jij jouw kerstboom?

Hoe pak jij het aan? De kerstboom versieren? Hang jij er ook een fles witte wijn in? Of ga je toch voor deze subtiele ballen, laat het ons weten in de comments!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...