Deze kerstballen met drank zijn terecht belachelijk populair

Het is weer die tijd van het jaar dat massaal de kerstboom opgezet wordt en we allemaal aan de kerstinkopen gaan. Ook hier op de redactie worden we door niet nader te noemen auteurs overspoeld met al dan niet gewenste kerstmuziek.

Kerstbomen en… DRANK!

Dat allemaal terzijde, hebben we wel een tof versiersel voor je kerstboom gevonden. Natuurlijk kun je gewoon voor de traditionele look gaan met kerstballen, lampjes en een piek. Of misschien ben jij wel meer van de volledig houten kerstbomen met een hipster, minimalistische versiering. Toch is er altijd één ding waar iedereen zich in kan vinden. DRANK!

- Advertentie -

Ben je op zoek naar iets unieks om de kerstboom te hangen, dan zijn deze drankballen ideaal. Alhoewel de vraag is natuurlijk hoe lang ze ook daadwerkelijk blijven hangen in de boom, maar bijvullen is natuurlijk altijd een optie.

Misschien kun je je al voorstellen dat als er vrienden op bezoek komen dat jij kunt zeggen: ah, pak maar wat lekkers uit de kerstboom, wedden dat jij de held van de dag bent?


- Advertentie -


Om de ballen aan te schaffen ga je naar de site van Lakesdistillery waar je de ballen kunt aanschaffen. Een sixpack aan met drank gevulde kerstballen kun je kopen voor ongeveer 35 pond. Ga je hardcore voor een echte whiskey-bal, dan ben je voor één stuk zo’n 20 pond kwijt. Maar je hebt dan wel een heerlijke whiskey in je kerstboom hangen.

- Advertentie -

Hoe pak jij het aan? De kerstboom versieren? Hang jij er ook een fles witte wijn in? Of ga je toch voor deze subtiele ballen, laat het ons weten in de comments!