Met deze uitvinding creëer je de perfecte kinderkamer

Het is vanzelfsprekend dat een kind van vijf jaar een andere slaapkamer wilt dan een kind van tien jaar. Sterker nog: waarschijnlijk zou het kind het liefst ieder jaar zijn kamer van onder tot boven verbouwen. Vraag is dus of de perfecte kinderkamer bestaat. Met deze uitvinding wel…

Slaapkamer veranderen in 1, 2, 3…

Als een kind een fantastisch idee heeft voor zijn perfecte kinderkamer, zou jij dat jouw kind het liefst direct willen laten uitvoeren. Ieder jaar zo’n verbouwing kost echter een hoop geld. Daarom blijft het vaak bij een kleine aanpassing. Met het wandsysteem van MUwall komt daar echter verandering in. Een slaapkamer veranderen voor kinderen van 0 – 14 jaar ging nog nooit zo snel!

Via: kickstarter.com | MUwall

Kies zelf het formaat

MUwall werkt met panelen die je aan bijna iedere muur kunt bevestigen. De eerste stap is dan ook het kiezen van de muur waarop de panelen komen te hangen. Ieder paneel is 45 x 45 centimeter en je kiest zelf hoe groot de wand met panelen wordt. Daarnaast heb je de keuze uit een houten paneel of een wit paneel. Voor ieder wat wils!

Via: kickstarter.com | MUwall

Zoeken naar accessoires

Vervolgens kies je zelf accessoires voor op de panelen. Kies bijvoorbeeld uit een aanbod van accessoires om mee te spelen of accessoires om spullen op te bergen. Op deze manier kan je het uiterlijk van de MUwall iedere dag makkelijk veranderen door de accessoires te verplaatsen. Dé manier om de perfecte kinderkamer te maken.

Via: kickstarter.com | MUwall

Bevestigen van panelen

Het bevestigen van de panelen zal iets meer tijd kosten dan een vingerknip, maar het zal je zeker geen hoofdpijn bezorgen. De panelen zullen bevestigd worden aan de balken achter de gipsplaat in de slaapkamer. Vervolgens kan je kind (en uiteraard jij) los gaan met de accessoires. Het leuke werk!

De prijs voor de perfecte kinderkamer

Voor €249 haal je negen panelen inclusief tien accessoires in huis. Je kind gaat het geweldig vinden en jij net zo goed. Eindelijk geen ontelbare hoeveelheden speelgoed en dozen meer op de grond!

https://www.youtube.com/watch?v=a4NqiaUHN1w

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...