Maak nu je eigen Kinder Surprise ei ijsjes: een heerlijk recept

Tijd voor een DIY; een doe het lekker zelf momentje. En ook nog met iets dat heerlijk in je mond gaat smaken. Ben jij een liefhebber van chocolade én ijs? Dan moet jij deze Kinder Surprise ei ijsjes zeker proberen!

Kinder Surprise ei ijsjes

Wanneer je jarig bent of gewoon iets te vieren hebt, kun je alles kant-en-klaar kopen bij de lokale buurtsuper. Dat doen de meeste mensen ook, maar de ‘die hards’, de avonturiers onder ons, durven een stap verder te gaan.

Ben jij een Daredevil die geen challenge uit de weg gaat en de challenge van het zelf ijs maken aangaat? Probeer deze Kinder Surprise ijsjes dan eens. Bewaar je wat voor ons?

Via: pixabay.com | Alexas_Fotos, CC

Kinder Surprise ijsjes: de ingrediënten

We beginnen met een flinke dosis geduld. Het wordt namelijk moeilijk om alle lekkere ingrediënten niet meteen op te peuzelen. We weten dat het een slechte gewoonte van je is, blijf (nog éven) van de chocola af, snoeperd!

Wij nemen de volgende ingrediënten en één bak om ijs in te bewaren of een eierdoos kan ook:

 • 6 Kindersurprise eieren
 • 3 repen kinderbueno
 • 6 ijsvormen
 • 200 ml room
 • 150 g Mascarpone
 • 2 TL suiker
Kinder Surprise ijsjes
Via: youtube.com (capture) | EnricosKitchen

Zo maak je frosted Kinder Surprise

Nu gaan we van start, lekker aan de slag, ijsjestijd is aangebroken. Volg de instructies in de video zorgvuldig en laat ons weten hoe het is uitgevallen.

TIP: Kinder Surprise ei met Oreo ijs

Hetzelfde concept, maar net wat anders kun je natuurlijk ook doen met een groot Kinder Surprise ei en Oreo ijs… Lekker!!!

Kinder Surprise ijsjes proberen?

Vind jij deze frosted kindersurprises ook zo een onwijs leuke traktatie? Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat. Deel je foto in een reactie. En wij zijn ook dol op ijs en chocola, HINT! Veel plezier deze zomer, aan de Kinder Suprise ijsjes zal het niet liggen…

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

4 gedachten over “Maak nu je eigen Kinder Surprise ei ijsjes: een heerlijk recept”

 1. LET OP!! het filmpje is anders dan wat het recept aangeeft qua ingrediënten. Ik persoonlijk vind dit heel slecht en verwarrend. Wij hadden de ingrediënten gehaald wat hier werd aangegeven en vervolgens het filmpje gekeken wat ow zo lekker eruit zag, maar kwamen al bij stap 1 achter dat het allemaal niet klopte met elkaar.

  Beantwoorden
  • Beste Niels, vervelend om te horen en excuses als wij iets fout weergegeven hebben! Wellicht doel je op slagroom, dit kan beter room zijn en hebben dit aangepast. Verder hanteren wij suiker i.p.v. een substituut, aangezien meer mensen dit op voorraad hebben.

   Beantwoorden
   • Slagroom – room
    suiker – xylitol
    kinderbueno – kinder reepjes

    nee klopt verder prima hoor

   • En met ijsvormen zullen jullie wel ijsstokjes bedoelen.

    Makkelijk hoor, een recept jatten en niet eens goed opletten… manmanman

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...