De 6 fashion trends van het najaar: modieus de herfst door

We kunnen er nu eenmaal niet meer omheen: de zomer is gedaan. Tijd om je zomerkleedjes op te bergen. Maar niet getreurd: ook dit najaar zorgen leuke trends voor een kleurrijk straatbeeld. Zo weet je meteen wat te kopen, en loop je er goed bij.

1. Neo-bourgeois (nogal keurig)

Een jasje over de schouders, een nette blouse en sierlijk hoedje. Dit najaar is neo-bourgeois helemaal hét. De keurige look van eind jaren ’70 en ’80 is opnieuw terug. Je kan het elegante perfect aan het praktische koppelen. Een goed voorbeeld daarvoor zijn de kniehoge laarzen van Naulover die je hieronder ziet.

2. Alle kleuren van de regenboog

De tweede trend dit najaar is kleur. Groen, roze, blauw, geel, rood, goud, zilver,… Laat je gaan in de meest felle kleuren. Zo fleurt je garderobe ineens op. Kies liefst voor opvallende stukken in fushia roze, zoals deze jurk.

Herfst mode 2019 fashion kleding
Via: flickr.com | Betül Yıldız, CC

3. Schotse ruitjes

Groot, klein, scheef of recht, schotse ruiten zijn opnieuw super hip. Je zag ze vorige winter ook al, maar dit najaar zijn ze niet meer weg te denken. Ga voor een volledige outfit in ruitjes, of een subtiel detail.

Herfst mode 2019 fashion kleding schotse ruiten ruitjes
Via: Wikimedia Commons | Myles Kalus Anak Jihem, CC

4. Grunge is alive!

Kurt Cobain blijft helaas dood, maar grunge krijgt een tweede leven dit najaar! De hedendaagse versie van deze donkere kledingstijl werd al helemaal omarmd door de grote modehuizen. Combineer het met luchtige stukken. Je no-nonsense uitstraling is compleet.

Herfst mode 2019 fashion kleding grunge
Via: Wikimedia Commons | Myles Kalus Anak Jihem, CC

5. Lang en breed

Maxi jurken, lange mouwen, heel brede broeken, ze zullen de winkelrekken vullen. Alles mag wat langer en breder. De meeste rokken zullen een lengte over de knie hebben. Combineer ze met stoere hoge laarzen, en jij bent helemaal mee met de trends van het najaar. Heerlijk comfortabel ook.

Herfst mode 2019 fashion kleding lang breed
Via: Wikimedia Commons | Myles Kalus Anak Jihem , CC

6. Gebreide truien

Winters zijn koud, en daarom is het leuk dat gebreide truien een trend zijn dit najaar. Niets zo heerlijk als lekker ingepakt rondlopen in de koude. Bovendien zijn het vooral coltruien die scoren. Ze zijn leuk versierd met kleurrijke patronen, kabels, brede mouwen en andere decoratie.

Lees ook: Wat je handtas eigenlijk zegt over jouw karakter


Blijf fris en fruitig... en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...