Monkey de kat: misschien de schattigste vampier ooit

Mythische dieren hebben ons door de eeuwen flink bezig gehouden. Deze dieren van wie het bestaan nooit is bewezen vallen in het niet bij de enige echte vampierkat ter wereld. Ja, je leest het goed. Er bestaat zoiets als een vampier kat! Als je dat een eng idee vind, wees gerust, het is best een lief poezenkind en hij heet Monkey…

Als Dracula een huisdier had…

Ken je Monkey de kat al? Dit lieve beestje heeft een zeldzame aandoening waardoor zijn tandjes wel errug groot uitgevallen zijn. Dit geeft hem op zijn zachtst gezegd een ietwat afwijkend kopje. Hoewel Dracula niet echt heeft bestaan, zou hij zomaar het baasje van Monkey kunnen zijn!

Via: Wikimedia Commons | Dracula, PD

Maak kennis met Monkey!

Monkey, ook wel Monk genoemd, is een coole dude! Zo cool dat wij hem en zijn beste maatje Bean ook volgen. Hoewel zijn eerste baasje hem niet moest, hij is goed terecht gekomen en heeft een heleboel fans op z’n Instagram-account. Zou hij dat doorhebben? Of wacht hij rustig op de terugkeer van zijn echte baasje? Wij zetten de leukste foto’s op een rijtje!

1. Monkey de kat als vampier

Inclusief kostuum met passend halsbandje en cape!

2. Toveren met een kat

Kruipt Monkey de kat dan alleen in de rol van een vampier? Zeker niet! De kat verschijnt ook regelmatig als tovenaar…

3. In een hangmat

Relaxen doet deze kat in een hangmat!

4. Geen fan van watermeloen

Aan de uitdrukking op het gezicht te zien, is Monkey de kat geen liefhebber van watermeloen…

5. Batman de kat

Af en toe wordt de kater ook omgetoverd tot Batman!

6. Verstoppen in de jungle

Een echte Dracula weet zich goed schuil te houden, en dat doet deze kat in de jungle!

7. Stoere kat met muts

Op straat wil je deze kat niet tegenkomen…

Monkey de kat doet geen vlieg kwaad

Hoe het ook zit, wij zijn dol op dit kleine rakkertje. Wij hadden hem trouwens Count Cattula genoemd maar ja, Monk is ook wel oké. Wat vind jij van Monkey de vampierkat? Eng of juist snoezig? Laat het ons weten in een reactie.

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...