6 onontdekte pretparken die je zeker moet bezoeken

Pretparken zijn niet voor iedereen maar wij zijn er toevallig dol op! Jij kon er geen genoeg van krijgen en verlangt naar ritjes in de achtbaan, mierzoete suikerspinnen en urenlang in de rij staan. Oké, dat laatste niet. Ken jij deze onontdekte pretparken al?

Onontdekte pretparken…

Als jij ook zo een pretpark fanaat bent, dan zul je deze niet willen overslaan. Dit zijn 6 wel héél bijzondere pretparken voor je bucket list.

Via: flickr.com | Automotive Rhythms, CC

Als wij ergens geen genoeg van kunnen krijgen zijn het snelle achtbanen. Maar er is meer in het leven dan dat. Dat bewijzen deze pretparken wel. En om het af te leren, doe je even een rondje mee?

Via: giphy,com

1. Harmonyland (Japan)

Hello Kitty is best leuk toch, als je 5 bent en je van poezen houdt. In Japan is iedereen lyrisch over haar. Haar fanbase is geen kattenpis, de wachtrijen zijn waarschijnlijk daarom niet voor de poes. Snap je em? 🙂 Helaas is het park ietwat verouderd dus let op in welke attractie je stapt. Misschien is een foto met miss Kitty voldoende en moet je het daarbij laten…

Via: flickr.com | mono, CC

2. Neverland Ranch, Sycamore Valley Ranch

Wat ooit zo mooi begon, staat inmiddels te koop. Neverland van Michael Jackson heet inmiddels Sycamore Valley Ranch en je mag er helaas niet naartoe. Momenteel is het in handen van miljardair Ron Buckle. Misschien als jij een leuk zakcentje hebt, dat je er eens naartoe kan!

3. Jeju Loveland, Zuid Korea

Naar dit park kun je het best met je geliefde gaan. Het is niet bepaald een familiepark. In dit park draait het namelijk om ‘liefde’ en alles wat daarbij komt kijken. Voor je het filmpje bekijkt, stuur de kinderen even de kamer uit…

4. Ferrari World, Abu Dhabi

Het is het grootste indoor pretpark en je kunt zelf wel raden wat je er zoal kunt doen en bewonderen. Niet alleen zie je de mooiste, snelle voertuigen, je kunt ook in de meest snelle achtbaan ter wereld stappen en als een doldwaas kind je longen uit je lijf schreeuwen. Laat jij ons weten wat je vond van de Formula Rossa?

5. World Chocolate Wonderland, China

Do not touch! Niet aankomen, hoe verleidelijk de chocola er ook uitziet. Overal waar je komt, is alles gemaakt van chocola. De Chinese Muur van chocola, maar ook een BMW. En herken je dit leger?

Afbeelding wordt geladen…

Het is niet het meest flitsende pretpark maar het heeft wel wat, zo een zoete bedoeling bij elkaar. Let wel op, in de warme maanden is dit park, uiteraard, gesloten. Wat zou er met het chocola gebeuren? Wie lust er zoveel chocola? Of gebruiken ze het ieder jaar opnieuw, een soort van recycling?

Afbeelding wordt geladen…

6. Hacienda Nápoles, Colombia

Het park is gebouwd op grond waar het huis van Escobar ooit stond en dat is natuurlijk voor de échte fans een leuk weetje. Deze wereldberoemde, beruchte drugsbaron heeft heel wat harten veroverd. Zou jij er ooit naartoe willen? Lopen waar hij heeft gelopen…

Via: Wikimedia Commons | Motero colombia, CC

[quads id=13]

Deze pretparken iets voor jou?

Welke van deze bijzondere pretparken staat nu op jouw bucketlist? Vertel het ons in een reactie! Ga je voor een sensueel liefdesavontuur of is je need for speed groter en race je liever richting Abu Dhabi? Stuur je ons een kaartje als je er bent?


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...