Officieel recept: zo maak je dus een Whopper (of andere BK-burgers)

Er is altijd een strijd geweest tussen fans van Burger King en fans van McDonald’s. Hoe je het ook wendt of keert: aan de burgers van Burger King kunnen weinig fastfoodrestaurants tippen. Al heb jij altijd trek in een Whopper op een moment dat er geen BK in de buurt is…

Burger King deelt recepten van hamburgers

Goed nieuws voor jou! Jij hoeft namelijk niet langer meer naar de Burger King te rijden als jij trek hebt in jouw favoriete hamburger. Het fastfoodketen deelt namelijk de recepten van maar liefst drie hamburgers. Haal de ingrediënten maar in huis, want deze burgers wil jij direct gaan maken. Watertanden in 3, 2, 1…

Via: flickr.com | NukelarBurrito, CC

Feitjes over de Burger King

Het fastfoodrestaurant is inmiddels niet meer uit het straatbeeld te denken. Burger King gaat al tientallen jaar mee. De eerste vestiging werd namelijk in 1954 geopend in Miami door twee studenten. Deze twee mannen waren geïnspireerd door hun bezoekje aan de McDonald’s in San Bernardino. Zij zagen kansen in een burgertent en de rest is geschiedenis!

Via: flickr.com | harry_nl, CC

De klassieke Whopper van Burger King

Natuurlijk kan de Whopper niet ontbreken bij de recepten die de BK met ons deelt. Met slechts een aantal ingrediënten maak jij deze overheerlijke hamburger zelf klaar. Hiervoor heb je nodig:

Een overheerlijke visburger

Ben jij meer van de visburgers? Daar heeft de Burger King ook aan gedacht! Zij delen namelijk een geweldig recept met vissticks in plaats van een rundvlees hamburger. Haal voor deze visburger de volgende ingrediënten in huis:

Steakhouse burger: puur genieten!

Als kerst op de taart deelt het fastfoodketen de steakhouse burger. Deze overheerlijke hamburger zal zeker bij jou in de smaak vallen. Waar wacht je nog op? Op naar de supermarkt om de volgende ingrediënten in huis te halen:

Ingrediënten halen en eten maar!

Ga jij de ingrediënten direct in huis halen om jouw favoriete burger te maken? Laat het ons dan gerust weten in een reactie onderaan hoe de burger heeft gesmaakt! Vergeet je het artikel niet te delen met die ene vriend(in) die altijd trek heeft in een Whopper?

Via: giphy.com

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...