Snickers popcorn uit de AirFryer: heerlijk voor chocoladeliefhebbers!

Er gaat geen week voorbij dat jij geen chocolade in de winkel koopt. Het maakt niet uit om wat voor soort chocolade het gaat, jij eet het allemaal en geniet er intens van. Deze Snickers popcorn uit de AirFryer moet voor jou dan zeker hemels proeven!

Je bent jezelf niet als je trekt hebt

Het lijkt wel alsof de slogan van Snickers op basis van jouw karakter is ontstaan. Als jij eenmaal trek hebt, wil jij zo snel mogelijk eten. Hangry is bij jou dan ook een welbekend verschijnsel. Als je eenmaal hebt gegeten, verander jij weer in jezelf. Waar kan jij dan beter je trek mee stillen dan met een nieuwe snack: Snickers popcorn uit de AirFryer. Beter gaat het niet worden!

Via giphy.com

Het recept van Snickers popcorn uit de AirFryer

De uitvinders van Snickers zijn ware helden. Een heerlijk gevulde chocoladereep met nougat, karamel en geroosterde pinda’s. Combineer deze reep met popcorn en je hebt een geweldige snack als jij op de bank een film gaat kijken. Het eenvoudige recept lees je hieronder!

Ingrediënten

  • Pofmais
  • Snickers (hoe meer trek je hebt, hoe meer repen)
  • Smeltchocolade

Verdere benodigdheden

  • Natuurlijk een AirFryer
  • AirFryer spatdeksel
  • Kom voor in de AirFryer
  • Snijplank en een mes
  • Grote kom om te serveren
  • Vork om te mixen

Stap 1: Popcorn in de AirFryer

Strooi een laagje pofmais in de AirFryer. Zorg ervoor dat niet de gehele bodem bedekt is en dat er geen te dikke laag met mais ligt. Plaats hierna de AirFryer spatdeksel op de pofmais en laat het 10 minuten poffen in een voorverwarmde AirFryer op 200 °C. Klaar? Giet dan de popcorn over in een serveerkom.

Via: youtube.com (capture) | Airfryertotaal

Stap 2: Chocolade smelten!

Tijd voor een van de lekkerste gedeeltes: chocolade smelten. Gebruik ongeveer 50 gram smeltchocolade (of meer voor de echte chocoladeliefhebbers) en doe dit in een kom. Deze kom zal 5 minuten op 150 °C in de AirFryer moeten staan om er zo een vloeibaar goedje van te maken.

Via: youtube.com (capture) | Airfryertotaal

Stap 3: Snickers fijnhakken

Snijd vervolgens ongeveer vijf Snickers in kleine stukjes op een snijplank. Vergeet je niet om tussendoor een reep te proeven? Je moet immers wel weten hoe het smaakt…

Via: youtube.com (capture) | Airfryertotaal

Stap 4: Alles in een kom mixen

Tot slot giet je de gesmolten chocolade over de popcorn in de serveerkom. Hier strooi je de verbrokkelde Snickers overheen. Vervolgens roer je met een vork in de kom, zodat de chocolade gelijk wordt verdeeld. Daarna is het even wachten tot de chocolade wat is opgedroogd. Gelukkig kan jij binnen enkele minuten onderuit gezakt op de bank een filmpje kijken met een heerlijke kom gevuld met Snickers popcorn uit de AirFryer. Geniet ervan!

Snickers popcorn
Via: youtube.com (capture) | Airfryertotaal

Nog een keer heel recept zien? Bekijk dan de onderstaande instructievideo!

Helemaal fan van wat jouw AirFryer kan? Dan is dit recept ook iets voor jou: Frikandel quiche uit de AirFryer.

Jouw Snickers popcorn uit de AirFryer?

Ben je met dit recept aan de slag gegaan? Zo ja: heeft de Snickers popcorn uit de AirFryer je gesmaakt? Laat ons meegenieten via een reactie hieronder!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...