Royale hunks: dit zijn de 10 knapste prinsen ter wereld

Er zijn heel wat knappe prinsen te vinden in de wereld. Daar is dit lijstje met royale hunks het ultieme bewijs van. Geniet je mee van deze schoonheden?

Prince charming: de 10 knapste prinsen

De wereld telt een heleboel monarchieën en dus koninklijke families. Heb jij een oog voor schoonheid, dan zal dit adelijke lijstje je zeker kunnen bekoren. Het is een combinatie van bekende én onbekende prinsen. Maak kennis met deze royale hunks!

Via: giphy.com

1. Prins Carl Philip van Zweden

Deze knappe man is de troonopvolger van de Zweedse kroon. Hij is overigens ook het enige kind van de Zweedse koning Karel XVI Gustaaf koningin Silvia. Prins Carl Philip is 42 jaar oud en getrouwd. Hij heeft twee zonen genaamd Alexander en Gabriel. Hopelijk hebben ze de knappe genen van hun vader!

Via: Wikimedia Commons | Frankie Fouganthin, CC

2. Prins Pierre Casiraghi, Monaco

Deze charmante prins is de tweede zoon van Caroline van Monaco. Zij is op haar beurt de zus van de vorst van Monaco, Albert II. Pierre Casiraghi is 34 jaar en getrouwd met een journaliste.

Afbeelding wordt geladen…

3. Prins Constantine Alexios van Griekenland en Denemarken

Deze 23-jarige prins is een wereldburger. Hij werd geboren in New York en groeide op in Engeland. Prins William is zijn peetvader. Deze creatieveling is nog single.

4. Padmanabh Singh, Maharaja of Jaipur

De Indiase Padmanabh Singh is lid van de voormalige heersende koninklijke familie van de staat Jaipur. Zijn titel wordt er niet erkend, maar eigenlijk is hij de koning van Jaipur. Hij is 23 jaar en een bekende polospeler. Onderschat de man niet: Padmanabh heeft een vermogen van maar liefst 620 miljoen euro. Hij stond ook al model voor Dolce & Gabbana.

Via: youtube.com (capture) | Travel+Leisure India-South Asia

5. Edward Windsor, Engeland

Als tweede erfgename in rij voor het hertogdom Kent, is Edward Windsor ook een knappe royale partij. Zijn professionele naam is Lord Downpatrick. Hij werkt als modeontwerper en creatief directeur van het Britse modelabel FIDIR. Niet mis!

Via: youtube.com (capture) | Hardie Amies

6. Prins Nicolai, Denemarken

Prins Nicolai van Denemarken is het oudste kleinkind van de huidige koningin Margrethe en prins Hendrik. De 22-jarige knaap is model. Hij liep al op de catwalk voor Dior’s mannencollectie tijdens Paris Fashion Week 2020.

Afbeelding wordt geladen…

7. Sheikh Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani, Qatar

Zijn naam is een mond vol, maar het komt erop neer dat hij lid is van de royale familie van Qatar. Zijn broer is namelijk de emir (‘de koning’) van Qatar, sjeik Tamim bin Hamad Al Thani. Hij studeerde in aan Harvard University en spreekt vloeiend Arabisch, Engels en Frans. Verder was hij ook een tijdje aanvoerder van het paardensportteam van Qatar. Hij is 33.

8. Louis Spencer, Engeland

Louis Spencer is het neefje van Prinses Diana en dus een achterneef van Prins Harry en Prins William. Officieel is deze hunk geen prins, maar hij draagt wel de titel van Burggraaf. Hij is nog vrijgezel!

Afbeelding wordt geladen…

9. Kroonprins Hoessein, Jordanië

Hoessein bin al-Abdoellah is de oudste zoon van de regerende koning Abdoellah II van Jordanië en de stijlvolle koningin Rania. Hij is 27 jaar en dus de troonopvolger. Naast het onderhouden van zijn instagrampagina – hij heeft heel wat volgers – is hij ook tweede luitenant in de Jordaanse strijdkrachten.

prinsen
Via: youtube.com (capture) | MAAP Film Productions

10. Prins Sébastien, Luxemburg

Prins Sébastien is de jongste zoon van groothertog Henri van Luxemburg en groothertogin Maria Teresa. Hij is 29 jaar en getrouwd.

Afbeelding wordt geladen…

Jouw favoriete prinsen

Door welke van deze bovenstaande prinsen zou jij wel wakker gekust willen worden? Laat het ons weten via een reactie onderin!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...