Ryanair verkoopt alleen vandaag 500.000 tickets supergoedkoop

Ryanair staat bekend als prijsvechter, maar soms kan het nog gekker. Natuurlijk is het een marketingstunt, maar vandaag zijn er maar liefst 500.000 tickets beschikbaar voor superlage prijzen.

Goedkoop vliegen

Ryanair is over het algemeen sowieso niet duur, maar deze tickets zijn erg goedkoop. Zo vlieg je bijvoorbeeld voor 22 euro naar Ibiza of naar Barcelona voor 15 euro. Deze prijzen zijn natuurlijk bizar laag, maar er is een hele lijst met bestemmingen voor lage prijzen. De volledige lijst met bestemmingen en prijzen kun je vinden op de site van Ryanair (update: actie is afgelopen). Als alternatief kun je hier en hier kijken.

Kleine lettertjes

De mogelijkheid bestaat dat er nog extra kosten bijkomen voor zaken als extra bagage en andere toeslagen, maar dat is niet anders dan bij andere vluchten. Hou er wel rekening mee dat deze 500.000 tickets vluchten zijn tot 31 januari 2018.

De actie is slechts kort geldig, tot 25 juli 2017 23:59 kun je nog een bizar goedkope vlucht boeken. Zit jouw favoriete bestemming of datum er niet bij, dan hebben we hier nog een alternatief of nog meer speciale aanbiedingen.

Lees ook: Met deze 7 tips bespaar je ECHT geld op het boeken van vliegtickets!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...