Het verschil tussen dure en goedkope shampoo is bizar groot

Soms is goedkoop duurkoop en daar kom je vaak pas achteraf achter. Dat kan heel vervelend zijn en vooral veel geld kosten. Maar kan het ook je haarkleur kosten?

Goedkope en dure shampoo

Er zijn veel verschillende soorten shampoo. Of het nu van de Action is of een speciaalzaak, je zult er één ding mee doen en dat is je haren wassen. Vooral als je je haren geverfd hebt, is het verstandig om goed uit te kijken naar de juiste shampoo.

shampoo kopen
Via: flickr.com | beverlyislike, CC

De perfecte shampoo voor jouw haren

Een verkeerde wasbeurt kan er zomaar voor zorgen dat jouw haarkleur ineens twee tinten lichter wordt. Of misschien krijg je wel een droge hoofdhuid. Om dit goed te testen, zijn er natuurlijk veel verschillende beautybloggers die die graag voor je uitzoeken.

Via: pixabay.com | jackmac34, CC

Duur is niet altijd goed, goedkoop niet altijd slecht

Na het zien van die video ben je je wellicht wel iets bewuster van hoe je het beste met je haren om kunt gaan en niet zomaar klakkeloos voor het goedkoopste of juiste duurste alternatief te kiezen. Er zijn ook hier weer meer wegen die naar Rome leiden om tot de juiste shampoo voor jouw haar te kiezen.

Shampoo kapper
Via: pixabay.com | auntmasako, CC

De test

Dat is niet het geval in onderstaande video. Hierin zien we een Facebook-video van Rachel Trach die twee keer shampoo heeft gekocht. Een goedkope (rechts) en een dure (links). Vervolgens doet ze deze shampoo in een glas water en begint met geverfde haren erin te doen.

Haar wassen
Via: pixabay.com | Pezibear, CC

Onderzoek: dure en goedkope shampoo

Nu had je misschien wel verwacht dat er verschillen zouden zijn tussen beide, maar de uitkomst is – zonder sensationeel te worden – schokkend. Hierna bedenk je in ieder geval goed welke shampoo je al dan niet gaat gebruiken, in dit geval voor geverfde haren. Voor nu: check vooral de video zelf even!

Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer