SleepPhones: de manier om ontspannen in slaap te vallen

Voor het slapen even lekker wat muziek luisteren kan een heerlijke afsluiter van de dag zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat, als je oordopjes of een koptelefoon niet naast je neerlegt voordat je gaat slapen, dit erg vervelend kan aanvoelen. De SleepPhone heeft daar een oplossing voor…

SleepPhones: headset om mee in slaap te vallen

De SleepPhones moet je zien als een soort haarband met daarin een ingebouwde koptelefoon. Maak vervolgens verbinding met je smartphone of tablet via Bluetooth om heerlijk draadloos muziek te luisteren. Hierbij kun je dus zelf jouw favoriete Spotify-playlist opzetten of kiezen voor een eigen setje MP3’s. Mocht je onverhoopt in slaap vallen, dan zul je de SleepPhones niet voelen claimen de makers. De hoofdband is zacht en comfortabel, waardoor je deze niet zult voelen.

Goed slapen is belangrijk. Zo lieten we eerder al zien wat slecht slapen met je doet. SleepPhones zijn niet nieuw en al in 2007 bedacht door dokter Wei-Shin Lai. Ze had zelf al een tijdje last van slaapproblemen en met muziek viel ze beter in slaap, maar die headphones zorgde er weer voor dat ze wakker werd. Het resultaat: SleepPhones.

SleepPhones Effortless

De nieuwste versie is de SleepPhones Effortless, waarbij vooral de manier van laden is aangepakt. Bij de eerste versie moest de accu eruit gehaald worden, maar met de nieuwe versie van deze direct opgeladen worden met de meegeleverde lader.

De accu van de SleepPhones gaat ongeveer 13 uur mee, dus is voldoende om één tot twee volledige nachten muziek mee te luisteren. Als je playlist is afgelopen, dan zal de slaap-koptelefoon zichzelf uitschakelen. Een druk op de knop die in de band verwerkt zit, zal zorgen dat de muziek weer begint te spelen. Zo heb je dus geen smartphone meer nodig om weer van muziek te kunnen genieten. Mocht je de behoefte hebben om met een haarband te bellen, ook daar is aan gedacht: er is een microfoon aanwezig.

De SleepPhones Effortless is te vinden op hun een eigen website, waar een exemplaar te bestellen is vanaf $99,95 (ca. € 88), maar je kan goedkoper een SleepPhone bestellen op Amazon, waar je ze vanaf € 78,50 kunt bestellen.

Welterusten!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...