Sugar daddy zoeken? Zo word je een echte sugar baby

Een sugar baby worden, het kan via verschillende sites. Op deze plekken heb je de meeste kans om een sugar daddy tegen het digitale lijf te lopen.

Sugardating: wat is dat?

Het fenomeen sugar baby en sugar daddy is de meesten wel bekend. Sugardating is de overkoepelende term. In het Nederlands spreken we van een suikeroom- of tante en suikernichtje-of neefje. Even vergeten wat dit is? We frissen je geheugen op: sugar babies zijn vrouwen (of mannen) die gezelschap bieden aan gefortuneerde mannen (of vrouwen).

Sugar daddy sugar baby sugardating suikeroom
Via: depositphotos.com | Tverdohlib.com

In ruil hiervoor krijgt een sugar baby een leuk bedrag of genieten ze van luxe diners, snoepreisjes, cadeaus en meer. Denk je ‘hey, dat lijkt me wel wat’, een sugar daddy kom je niet zomaar op straat tegen. Er bestaan heuse datingsites, waar sugar babies en- daddies elkaar ontmoeten. Sugardating is een gouden business.

Wat is een sugar daddy?

Een sugar daddy – of in het geval van een vrouw een sugar mommy – is doorgaans een succesvolle man. Het type dat gefortuneerd is. Een sugar daddy heeft een mooie carrière en voldoende financiële middelen opgebouwd om luxe te leven. Hij dineert graag in sterren restaurants, heeft een boot of luxe auto, reist graag en bespaart niet op merkkleding en meer. Hij kan geld spenderen als water. Aan luxe geen gebrek, toch zoekt een sugar daddy specifiek gezelschap. Hij mist in zijn leven sociaal contact, iemand die niet van zijn zijde wijkt en iemand die naar hem luistert of er is voor een leuk gesprek. Daar komt de sugar baby om de hoek kijken.

De karaktereigenschappen van een sugar daddy zijn doorgaans ervaren, ambitieus en gedreven. Een sugar daddy is niet de man die je tegen komt in de supermarkt of kroeg. Het is een man van niveau, met een banksaldo van niveau. En dat banksaldo deelt hij (deels) met zijn sugar baby.

Wat is een sugar baby?

De sugar baby is zoals de naam al verklapt vaak een jongere vrouw (of man). Zij staat open voor een andere relatievorm en is nieuwsgierig naar de levenservaring van de sugar daddy. Vaak zijn sugar babies intelligente, knappe dames, die verlangen naar een luxueus leven. Zij vinden het niet erg om aan de zijde te staan van de sugar daddy wanneer hij daarom vraagt. Tijdens een evenement of etentje bijvoorbeeld.

De rol van een sugar baby is dus om de suikeroom te overladen met aandacht en gezelschap. Het ruilmiddel is haar gezelschap voor zijn fortuin. Dit kan in de vorm van geld, maar ook in de vorm van luxe vakanties, mooie designertassen, het betalen van haar huur en meer. Het komt voor dat sugar babies verschillende suikerooms hebben. Dat maakt sugar dating een makkelijke en snelle manier om bij te verdienen. Het is niet voor niets dat sommige sugar babies dit beroep uitoefenen naast een studie, om de studiekosten te kunnen betalen.

Sugar daddy sugar baby sugardating
Via: depositphotos.com | londondeposit

Datingsites voor het vinden van een sugar daddy

Ben jij niet met een gouden lepel in de mond geboren? Een sugar daddy kan het leven aangenamer maken. Sugar daddies staan erom bekend dat ze goed in de slappe was zitten en delen dit graag met hun sugar baby. Het daten van een sugar daddy is niet veel anders dan gewoon daten. Alleen in dit geval komen er “zakelijke” afspraken bij kijken, waar je goed over na moet denken en waarbij je zelf moet bepalen hoe ver je gaat…

Je kunt je inschrijven op een sugar dating site en ontmoet zo mannen die op hun beurt op zoek zijn naar een jonge, slimme, mooie sugar baby. Weten waar je moet zijn? Op onderstaande datingsites ontmoet je steenrijke sugar daddies:

1. Suiker Arrangement

Datingsite Suiker Arrangement is een Nederlands platform. De eerste en grootste in Nederland om precies te zijn. Hier vind je een suikeroom- of tante, die het doorgaans druk heeft, maar daarbuiten ook plezier wil beleven. Het liefst in gezelschap van een sugar baby. 

2. SugarDaddyMeet

SugarDaddyMeet is een goudmijn voor sugar daddies, die zoeken naar een jonge, aantrekkelijke vrouw. 75% van de leden zijn namelijk sugarbabies, die niets liever willen dan gekoppeld worden aan een leuke, rijke zakenman.

sugarbaby sugarbabies sugardaddy
Via: pixabay.com | Anastasia Gepp, CC

3. Seeking arrangement

Seeking is de plek waar aantrekkelijke, succesvolle mensen een relatie op basis van hun eigen voorwaarden vinden, aldus de datingsite. Met meer dan 20 miljoen actieve gebruikers is dit misschien wel de bekendste site voor sugarbabies en- daddies wereldwijd. Dit is hun motto: life is too short for anything less than relationships on your own terms.

4. Sugardaddie

Succes, ambitie en aantrekkingskracht zijn volgens Sugardaddie een prima basis voor een fijne connectie. Op Sugardaddie nemen ze geen genoegen met minder en dat zou jij volgens hen op het gebied van relaties en leven ook niet moeten doen. Leuk extraatje: je kunt hier even neuzen tussen de 100 laatste inschrijvingen. 

5. SugarDaddyForMe

Zoals de naam al zegt, is SugarDaddyForMe een platform speciaal voor het vinden van een sugar daddy. Je wordt gematcht met hele mooie mensen, die jou graag in de watten leggen.  

sugardaddy sugar baby sugar baby
Via: pixabay.com | golf caddy, CC

Sugar baby worden

Verre oorden, romantische diners in de mooiste restaurants, als paradepaardje mee naar een evenement: is het te mooi om waar te zijn? Niet altijd, maar in enkele gevallen wel. Als je als sugar baby aan de slag wilt, is het een must te checken welke maatregelen de datingsite genomen heeft om jouw privacy en veiligheid te waarborgen. 

Wees daarnaast duidelijk over je voorwaarden. De ene sugar baby heeft er geen enkel probleem mee als er seks bij komt kijken, de ander gaat puur een relatie met een sugar daddy aan om hem te vergezellen.

Denk jij dat de wereld van sugar babies en- daddies iets voor jou is? Of heb je juist ervaringen of een bepaalde mening hierover? Laat het ons weten in een reactie onderin.

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

4 gedachten over “Sugar daddy zoeken? Zo word je een echte sugar baby”

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...