Je autoruit krabben is voorbij: een zakje met water is de truc

Twitter is nog steeds een schatkist aan lifehacks. Elke dag plaatsen mensen wat voor nieuws ze hebben ontdekt. En deze keer heeft twitter de oplossing voor een bevroren autoruit met niks anders dan een zakje water. De manier om langer te blijven liggen of in ieder geval niet meer te laat te komen doordat je nog een uur je autoruit stond te krabben.

Geen autoruit krabben meer door een watermix

Eerder plaatsten we al een geweldige lifehack over het makkelijk oplossen van een bevroren autoruit met een mix van alcohol, water en afwasmiddel. Maar dit is niet de enige oplossing…

autoruit krabben krabben ijs
Via: flickr.com | freestocks.org, PD

De nieuwe oplossing van twitter

Is het nou plots gaan vriezen en heb je de vorige dag geen rekening gehouden met de vrieskou? Is het wasmiddel op of is er geen alcohol van de drogist in huis en heb je absoluut geen zijn in het krabben van je autoruit? Er is een makkelijke manier die ALTIJD kan.

Benodigdheden:

  • Lauw warm water uit de kraan
  • Een plastic zakje

Het enige wat je hoeft te doen is een zakje vullen met lauw warm water. Veeg het zakje over de autoruit en voilà, de auto is ijsvrij. En dat zonder gedoe met plantenspuiten of het mixen van water. Gedaan met dat vervelende autoruit krabben…

ijs autoruit krabben winter
Via: Wikimedia Commons | Bearas, CC

En zo werkt het:

De oplossing voor bevroren spullen

Deze manier van ‘autoruit krabben’ schijnt ook te helpen bij andere dingen die kunnen dichtvriezen. Misschien de vorige keer handig op de fiets of bij een dichtgevroren slot?

Ben jij ook één van de mensen die binnenkort met een zakje water over straat loopt? Of vind je dat toch iets te raar en blijf je bij het krabben van je autoruit? Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...