Mannen met baard zijn ontzettend sexy: 6 redenen waarom

Baarden, welke vrouw wordt daar niet warm van?! Het is ook helemaal niet zo gek. Baarden zijn geweldig. Dit zijn 6 redenen waarom.

Een man met een baard

Wat is nou zo aantrekkelijk aan mannen met een baard? Misschien verklaren deze 6 redenen het. Dus mannen, opgelet geblazen 😉

baard-blog-kiwify
Via: pxfuel.com, CC

1. Geschikt relatiemateriaal

Vrouwen beschouwen mannen met een baard sneller als een geschikte partner. Klopt wellicht niet helemaal maar, wij vrouwen hebben dat idee wel in ons hoofd zitten. En wij hebben altijd gelijk. Toch?!

Via: pixabay.com | Pexels, CC

2. Hoe meer baardgroei, hoe beter

Ja, stoppels zijn leuk maar de regel geldt: hoe meer hoe beter. Laat maar lekker groeien dus!

Via: giphy.com

3. Mannen met baard zijn stoer

Zij komen ruig over en dat vinden we toch wel wat. Of ben je meer fan van een glad gezicht? Wat vind jij?

Via: pixabay.com | 2649771, CC

4. Toch komen ze ook gevoelig over

Het zijn dan net fluffy knuffelberen. De sterke kaaklijn wordt verzacht door een donsje. Wil jij hier niet tegenaan kruipen?

Via: giphy.com

5. Opvallende verschijning

In een menigte valt een man met baard eerder op. Helemaal als de baard anders is dan je gewend bent. Een soort Find Wally effect. Is dat misschien de reden waarom de mannen van ZZ Top zo populair waren?


6. Een vaderlijk type

Net zoals mannen brede heupen associëren met een vruchtbare vrouw, doen vrouwen dat omgekeerd met baarden. Al twijfelen we er niet aan dat mannen zonder baard een even goede papa kunnen zijn. Dit is instinct, daar doe je niets aan. Als jij rond shopt voor een man, gaat deze dan in jouw winkelwagen?

Via: pixabay.com | Stocksnap, CC

Wat voor baard heeft jouw voorkeur?

Wees gerust mannen, heus niet alle vrouwen gaan voor mannen met baarden. Maar mocht je er snel eentje aan de haak willen slaan. Dan is het misschien handig wat haar te laten staan en kijk dan eens wat er op je pad komt…

Wat vind jij het mooist? Een man met stoppels, volle baard of liever toch zo een glad zacht gezichtje? Laat het ons weten in een reactie.

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

1 gedachte over “Mannen met baard zijn ontzettend sexy: 6 redenen waarom”

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...