Zo zag knappe barman Victor van ‘First Dates’ er vroeger uit

First Dates, het programma waarvoor een deel van Nederland aan de buis gekluisterd zit elke werkdag om 19.30. Barman Victor is een opvallende verschijning met zijn blauwe ogen, maar hoe zag hij er vroeger eigenlijk uit?

First Dates

First Dates is van oorsprong een Brits programma dat voor het eerst op de buis te zien was in 2013. Inmiddels is het concept aan 18 landen verkocht, waaronder Nederland. Hier is het programma te zien op NPO3.

Barman Victor First Dates
Via: NPO (capture) | First Dates

Gesprekken van dates

In First Dates worden onbekenden met elkaar gekoppeld waarna ze eerst kennismaken aan de bar. Vervolgens gaan ze samen eten en dit zorgt regelmatig voor spraakmakende televisie.

Soms smelt Nederland voor een stelletje, maar er is ook vaak commentaar op de manier van benaderen, communiceren of zelfs het eten. Hoe dan ook, een programma waar veel over te zeggen valt.

First Dates: ongemakkelijke momenten

In onderstaande video zien we een reeks ongemakkelijk momenten (van de Engelse versie) van First Dates. Wil je alle afleveringen van First Dates (NL) terugkijken, dat kan gelukkig gewoon hier.

Victor en Sergio

Naast de bediening zijn er twee hoofdpersonen bij het verwelkomen van de gasten bij First Dates. Dat is natuurlijk Sergio Vyent, de maitre die de gasten welkom heet en naar hun plaats aan de bar en tafel begeleid. Sergio is inmiddels vervangen door Denice Dest.

Maitre Sergio First Dates
Via: NPO (capture) | First Dates

Daarnaast hebben we natuurlijk Victor Abeln. De knappe barman met zijn meer dan opvallende blauwe ogen die de gasten van hun eerste drankje voorziet en probeert de zenuwen wat weg te nemen.

Barman Victor First Dates
Via: NPO (capture) | First Dates

Hoe Victor barman van First Dates werd

Victor had geen ambities om in de schijnwerpers te staan, maar toch werd hij gecast voor First Dates. Er kwam een vrouw naar de bar, die zei: een vriendin van mij doet een casting voor een tv-programma, dat is iets voor jou.

Barman Victor First Dates
Via: NPO (capture) | First Dates

Na even twijfelen heeft Victor besloten hier aan mee te doen en zegt zelf over de casting: die heb ik compleet vernacheld, echt compleet. Dat weet ik zeker.

Daarna bleek hij toch beter gepresteerd te hebben dan gedacht. Initieel ging het om twee lange weekenden, maar dat werd uiteindelijk veel meer. De rest is inmiddels geschiedenis.

Barman Victor First Dates
Via: NPO (capture) | First Dates

Victor op social

Victor is door zijn looks en vooral blauwe ogen natuurlijk veelbesproken op social media. Hieronder een aantal tweets van zijn aanbidders.

Maar hoe zag hij er vroeger dan uit?

We hebben even goed moeten zoeken, maar er zijn erg leuke foto’s te vinden!

Victor and I

Geplaatst door Ronaldo Cortes op Dinsdag 19 augustus 2008

Toch wel een ander gezicht dan zoals we hem niet kennen, niet?

Strangers from nowhere

Geplaatst door Arturo Durán op Zondag 22 augustus 2010

Recent heeft Victor zelf een foto op Instagram geplaatst waarop hij zichzelf vergelijkt met nu. Daarnaast: hij staat met zijn grote held op de foto, herken jij ‘m?

Geplaatst door Jade Rankin op Dinsdag 20 januari 2009

Vroeger of nu?

Wil je meer van Victor weten, hier kun je hem vinden op Instagram, of check zijn website. Welke Victor kun jij meer appreciëren? De ‘oude’ of de nieuwe? Laat het ons weten in een reactie!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...