Zo zag tweeling Esmee en Sharon van EOTB er vroeger uit

Esmee en Sharon, iedereen kent ze als de terror twins van Ex on the Beach. De afgelopen jaren zijn ze nogal veranderd, maar wij hebben beelden van vroeger, toen het nog een ‘schattige’ stelletje was… Misschien.

Terror Twins: Esmee en Sharon

In 2017 deed de tweeling voor het eerst mee in de populaire serie Ex on the Beach en lieten daar een flinke indruk achter. In 2019 deden ze ook mee aan Ex on the Beach all stars, waar ze weer schitterden als zichzelf. Ze kregen de afgelopen jaren meerdere bijnamen, maar die laten we achterwege.

De afgelopen jaren is de tweeling regelmatig in het nieuws geweest. Was het omdat ze een eigen serie kregen (Double Trouble), of was het omdat ze ‘bijzondere’ tattoo’s bij elkaar gezet hebben.

Veel kijkers hebben inmiddels genoten van Sharon en Esmee, maar er is nogal wat veranderd de afgelopen jaren. Laten we beginnen met de tweeling zoals we ze vandaag kennen.

Screenshot ‘Double Trouble’ Videoland/MTV

De ‘nieuwe’ Esmee en Sharon

De nieuwe Sharon en Esmee hebben nogal wat aan zichzelf laten verbouwen. Naast de steeds verder uitbreidende tattoocollectie, hebben ze ook de plastisch chirurg meerdere malen bezocht.

Zo hebben ze nieuwe borsten gekregen, maar ook hebben ze wat fillers gebruikt in onder andere hun lippen. Ze hebben dit groots aangepakt, zelfs hun eigen moeder vond ze vroeger toch wel net iets mooier en zeg nu zelf, jij ook na het zien van de video onderaan dit artikel?

We gaan niet meteen ver terug, eerst nog een foto van Sharon en Esmee toen ze mee deden aan het tweede seizoen van EOTB.

De ‘beetje jongere’ Sharon en Esmee

Sharon en Esmee zijn altijd grof gebekt geweest, maar hun uiterlijk is in de loop van jaren wel flink veranderd. Een aantal jaren geleden zagen ze er namelijk heel anders uit, getuige deze foto’s op Instagram.

Geplaatst door Esmee Ipema op Zaterdag 19 november 2016
Geplaatst door Esmee Ipema op Donderdag 18 juni 2015

Er is nog meer: de piepjonge Sharon en Esmee

Nu zijn bovenstaande foto’s nog vrij recent, maar er is ook een nieuwe video opgedoken waarin we de tweeling nog langer geleden zien.

Als je dan naar deze foto kijkt, is er toch wel het één en ander veranderd, toch..?

Herken jij de dames nog?

Ze zijn toch wel heel erg veranderd doorheen de jaren, vind je niet?

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...