Zo zag Yasmin van Temptation Island er vroeger uit

Temptation Island is natuurlijk mateloos populair als reality-serie en ook de deelnemers krijgen veel aandacht online (en offline). Vandaag hebben we een mooie filmpje voor je gespot van Temptation-deelneemster Yasmin, de (inmiddels ex) van Thomas.

Yasmin van Temptation Island

Yasmin was één van de deelnemers aan Temptation Island die direct opviel.

Yasmin Temptation Island
Via: Temptation Island / youtube.com (capture) | YazzieRose

Inmiddels is Yasmin dus weer vrijgezel, nadat ze vond dat haar ex-vriendje Thomas te ver was gegaan. Dit deed hij vooral als hij dacht dat de camera’s uitstonden, maar dat was dus niet altijd het geval.

Los van alle beslommeringen in de luxe villa van Temptation Island, hebben ze deelnemers natuurlijk ook een leven voor (en gelukkig ook na) het programma, daar hebben wij dus interessante beelden van gevonden.

Yasmin Temptation Island televisie
Via: Temptation Island / youtube.com (capture) | YazzieRose

Dansen en zingen

Yasmin heeft voor haar influencer- en online-carrière geprobeerd om ook op andere manieren beroemd te worden. Dit deed ze onder andere door te zingen en te dansen met de meidengroep RReADY.

Hierin zat ze samen met haar vriendinnen: Robin, Rose-Anne en Dilara. Helaas hebben ze nooit echt succes gehad, maar hebben wel meegedaan aan de finale van het Junior Songfestival. Ze hebben het niet gewonnen, maar het levert wel leuke beelden op.

Yasmin Temptation Island actueel
Via: youtube.com (capture) | YazzieRose

Ook na het songfestival hebben ze nog een aantal singles opgenomen en uitgebracht. Wij hebben er een aantal voor je opgezocht die je hieronder allemaal kunt bekijken.

Zo zag Yasmin er vroeger uit

Herken jij haar?

Vind je dat ze erg veranderd is? Laat het ons weten in een reactie onderaan.

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...