Babymop: je huis schoonmaken met je baby (in een onesie) 

Het schoonmaken van je huis kan best wel eens een lastige klus zijn als er een baby door het huis kruipt. Voor je het weet trekt hij of zij een kastje open, terwijl jij in een andere kamer bent. Je legt je schoonmaakspullen direct neer en holt je zo snel mogelijk naar de andere kamer.

Een hele dagtaak

Er zijn gezinsvriendelijke auto’s, hotels, restaurants en zelfs treinen. Niet iedere ouderloze volwassene wilt namelijk omringd worden met baby’s. In sommige situaties begrijp je deze personen maar al te goed. Het verzorgen van je kleintje is al een dagtaak op zich. Tel daar al je andere taken bij op en je hebt je handen meer dan vol. Laten wij je wat werk uit handen nemen met een gezinsvriendelijk schoonmaakhulpje!

Babymop schoonmaken baby onesie
Via: the-babymop.com

Je huis schoonmaken dankzij je baby (met een onesie)

Een rondkruipende baby heb je toch al door huis lopen, dus waarom dit niet combineren met het schoonmaken van je huis? De makers van de Baby Mop hebben dé oplossing: een combinatie van een onesie en een schoonmaak mop. Klinkt in de eerste instantie als een vreemde uitvinding, maar de makers zeggen dat er totaal geen sprake is van uitbuiting van kinderen. Het kind doet namelijk het beste wat hij of zij kan: kruipen!

Babymop schoonmaken baby
Via: the-babymop.com

Een kind kan de was doen

Baby Mop aantrekken bij je zoontje of dochtertje en zet je kind op een vuile houten vloer of tegelvloer. Jij gaat ondertussen verder met het schoonmaken van een andere kamer en roept tussendoor je kind. Als een sneltrein komt daar je baby gekropen. Inclusief een viezige schoonmaak mop. Dat kan maar één ding betekenen: een schone vloer!

Babymop
Via: the-babymop.com

Hier zie je er eentje in actie. Ziet er schattig uit, toch?

Een koopje!

Mocht je echt helemaal overtuigd zijn, kan je de onesie rond €40 aanschaffen. De vraag is of het je uiteindelijk echt tijd zal besparen, maar dat is een zorg voor later. Uniek is het in ieder geval!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...