Hilarisch: Tinder-profielen van B&B Vol Liefde deelnemers

B&B Vol Liefde mag wel de hit van deze zomer genoemd worden: dagelijks zijn bijna een miljoen mensen aan de buis gekluisterd om te zien hoe (en of) de B&B-eigenaren de liefde vinden. Maar wat nu als ze Tinder-profielen zouden hebben? @JasperSchilder heeft hier een (briljant) opzetje voor gemaakt…

B&B Vol Liefde

Voor degene die het programma niet kent: het is reality TV waarbij dit jaar acht kandidaten de liefde zoeken. Elk van deze acht B&B-eigenaren wonen in het buitenland en zijn op zoek naar een Nederlandse partner.

Van Portugal tot Frankrijk en Italië, het programma volgt B&B-eigenaren door heel Europa.

Nadat de oproepen gedaan zijn, kunnen potentiële liedeskandidaten reageren met een video. De B&B-eigenaren kiezen vervolgens vier of vijf mensen uit die langs komen bij de B&B, waarna ze elkaar beter leren kennen.

De nieuwe kandidaten druppelen langzaam binnen en dit levert vaak interessante taferelen op. Vermakelijke gesprekken, (veel) ongemakkelijke momenten, maar ook langzaam opbloeiende liefde en frustratie.

Dit jaar doen er acht B&B-eigenaren mee die elke weekdag te zien zijn op tv en via Videoland.

B&B Vol liefde
Via: RTL

B&B Vol Liefde en Tinder

Toen ik dit weekend op Twitter zat, kwam ik via via het profiel van JasperSchilder tegen die had besloten om een aantal typerende Tinder-profielen te maken.

Hierop zijn een aantal opvallende kenmerken terug te vinden, weet je wel…

Martijn (Portugal)

De emotionele, eerlijke Martijn met standaard een zonnebril op zijn hoofd heeft een B&B met zijn ouders in Portugal.

Hij heeft een innige band met zijn ouders en moet soms een traantje wegpinken. Hieronder zijn Tinder..

Denise (Spanje)

Denise is een fitte, vrolijke dame die een flinke B&B heeft in Spanje. Samen met haar hondje Joey gaat ze op zoek naar de liefde.

Hans (Frankrijk)

Onze Hans, een echte paardenman, houdt van een goed glas wijn (of een aantal getuige alle late avondjes) en is niet meteen volledig te doorgronden.

Ted (Madeira)

De vrolijke, amikale 67-jarige Ted heeft een B&B op het bloemeneiland Madeira. Sterker nog, ze heeft de ambitie om een hele nieuwe B&B te gaan beginnen.

Ze geniet volop van het leven en komt soms mensen tegen die haar als ‘OSM’ beschouwen. Hoe dan ook, hier haar officieuze Tinder-profiel.

Richard (Portugal)

Richard praat graag, veel en hard, weet je wel. Daar is absoluut niets mis mee. Het is hartstikke gezellig bij de hard werkende Richard in huis (toch Simone?)

Hieronder zijn Tinder, weet je wel.

Natasja (Frankrijk)

Natasja geniet van het leven in Frankrijk, maar niet zo vroeg als Menno dat doet. Daarnaast drinkt ze net als Hans uit Frankrijk wel eens een wijntje (of 2).

Haar Tinder-profiel is als volgt.

Hans (Italië)

De andere Hans, uit Italië, woont nog samen met zijn ex onder één dag. Het kost hem een aantal deelnemers om erachter te komen dat dit niet altijd even handig is als je op zoek bent naar liefde.

Hans houdt van koken en werken. Hieronder zijn Tinder.

Astrid (Oostenrijk)

Astrid is een vrouw met grenzen. Duidelijke grenzen. Waar je niet overheen gaat. Nooit. Niet. Echt niet.

Ze heeft alles over voor haar kinderen en woont in het mooie Oostenrijk. Zou dit haar Tinder zijn?

Wil je meer zien van Jasper Schilder, check dan ook zijn Instagram!

Nog meer B&B Vol liefde?

B&B Vol Liefde is populair, er is dan ook al een podcast, Facebook-groepen, websites, fanclubs en nog veel meer. Wil je dus nog meer van B&B Vol Liefde meekrijgen, dan is er genoeg te vinden online, precies zoals wij ook deze foto’s zijn tegengekomen.

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...