8 bijzondere Kerstkapsels waarbij je zeker reacties krijgt

Tijdens de kerstdagen wil je uiteraard wel goed voor de dag komen. Hoe kan dat beter dan met een van deze opvallende kerstkapsels!

Wees uniek met een Kerstkapsel

De een is creatiever met het maken van een leuk kapsel dan een ander. Deze kerstkapsels vragen dan ook wat skills van jou, maar je gaat gegarandeerd reacties krijgen.

Krijg jij het zelf absoluut niet voor elkaar? Dan kan je misschien geholpen worden door die ene vriendin die altijd loopt te shinen met haar kapsels. Een helpende hand tijdens Kerstmis is gelukkig niets te veel gevraagd!

1. Kerstboom staart

De echte kerstboom staat waarschijnlijk al een tijdje in je huis. Tijd om een tweede kerstboom te versieren in je haar. Voor welke kleur kerstballen ga jij dit keer?

.

2. Cadeautje

Bijna niets is leuker dan het geven en krijgen van cadeautjes tijdens Kerstmis. Waarom dan niet een extra cadeautje in je haar? Al is deze niet om uit te pakken!

.

3. Kerstster

Met dit kapsel ben jij letterlijk de ster in huis. Een keer wat anders dan die standaard vlechten in je haar!

.

4. Rudolf het rendier

Iedereen kent natuurlijk Rudolf het rendier. Het rode neusje kan uiteraard niet ontbreken bij dit diertje. Oren, ogen, puntje van je rode neus! Check?

.

5. Kerstboom XL

Is de eerdere subtiele kerstboom in je haar niet opvallend genoeg? Dan moet je deze kerstboom voor in je haar eens zien. Vergeet je de tientallen flessen haarlak niet?

.

6. Sneeuwpop

Het is nog maar de vraag of het dit jaar gaat sneeuwen. Zo niet, kan je gelukkig altijd nog deze sneeuwpop in je haar maken!

.

7. Kerstkrans

Staat het kerstkransje al in je huis? Ga dit jaar eens voor een andere soort kerstkrans. Lekker opvallend in je haar!

.

8. Kerstmuts

Kan jij je kerstmuts van vorig jaar nergens meer vinden? Geen paniek. Zet je kerstmuts dit jaar een keer niet op je hoofd, maar in je haar.

.

Jouw favoriete kerstkapsel?

Voor welke van deze kapsels ga jij deze kerst? Of hebben we er nog eentje over het hoofd gezien?

Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...