Deze 7 opmerkingen mag alleen je beste vriendin maken

Er zijn van die dingen, die mogen alleen bepaalde mensen zeggen. Vaak is dat je beste vriendin en wij hebben dan ook een paar van deze opmerkingen voor je op een rij gezet.

Opmerkingen van beste vriendinnen

Sommige dingen kunnen nu eenmaal niet gezegd worden door iedereen. Het zou zelfs crazy of totaal ongepast zijn, als anderen onderstaande zaken zouden uitspreken in jouw gezicht. Daar zijn beste vriendinnen voor, of het nu kleine vrouwen zijn of niet. Koester die vriendinnen dan ook maar goed, maar geniet voor nu even van die typische opmerkingen van je beste vriendinnen…

beste vriendinnen opmerkingen haar best friends
Via: maxpixel.net, PD

1. ‘Je bent inderdaad aangekomen’

Die broek van vorig jaar zit toch echt wat strakker dan voorheen. Als iemand anders dag zegt, waardeer je dat niet. Van je beste vriendin wel. Dan geldt het als ‘opbouwende kritiek’.

Via giphy.com

2. ‘Stop met zeuren!’

Heb je last van de warme nachten, vroeg opstaan, een niet terug appende vriend of andere dingen, je vriendin zegt gewoon: niet zo zeuren. En dat is prima. Daarna zet je natuurlijk gewoon samen een netflixserie op.

Lees ook: 15 redenen waarom kleine vrouwen FANTASTISCHE girlfriends zijn!

Zeuren meisje boos
Via: publicdomainpictures.net, PD

3. ‘Hij is niet goed voor je’

Je bent natuurlijk smoorverliefd. Als je ouders dan zeggen ‘hij is niet goed voor je’, ga je daar keihard tegenin. Of je zet natuurlijk de negeermodus aan. Uiteraard mag je beste vriendin dat wel gewoon zeggen. Zij heeft dat recht namelijk verworven doorheen jullie jarenlange vriendschap.

Via giphy.com

4. ‘Je doet bitchy’

Natuurlijk mag je af en toe een bitch zijn, maar je kunt het ook overdrijven. En op die momenten komt je beste vriendin to the rescue.

Via giphy.com

5. ‘Die wenkbrauwen kunnen echt niet’

Ben je net wat te ver gegaan met de pincet, dan zal je beste vriendin je terugfluiten.

Via giphy.com

6. ‘Je klinkt nu net als je moeder’

Soms moet dat gewoon gezegd worden. En er is maar één iemand die dat mag doen natuurlijk.

Via: neexpix.com, CC

7. ‘Ik zei het toch’

Dat je BFF eigenlijk al twee weken geleden zei waar jij nu net achter gekomen bent. En dan volgt de onvermijdelijke ‘Ik zei het toch’ er achter. Natuurlijk heeft ze gelijk. Ze is de enige persoon die de ’told ya’ mag zeggen.

Via giphy.com

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...