Dit kussen heeft een kattenstaart die kan bewegen

Heb je een kat, hond of ander huisdier dan zul je weten dat het heerlijk is om lekker te knuffelen op de bank. Even aaien, kroelen of gewoon bij elkaar liggen.

Maar in Japan hebben ze iets nieuws bedacht: de Qoobo, een nieuw soort huisdier.

De Qoobo

Dat nieuwe huisdier hebben ze de Qoobo genoemd, waarbij je wel de ‘lusten’, maar niet de ‘lasten’ hebt van een echt huisdier. Dit kussen heeft een kattenstaart, die ook nog eens echt kan bewegen. Hierdoor is het – volgens de makers – heerlijk om op de bank te liggen met jouw surrogaat huisdier in de vorm van een kussen.

De staart van het kussen lijkt op een echte kattenstaart en kan uit zichzelf bewegen. Geef je Qoobo even geen aandacht, dan begint de staart zachtjes te bewegen zodat jij hem weer gaat aaien. Of het nu typisch Japans is, of een uitvinding waar veel mensen enthousiast over kunnen worden, daar twijfelen we nog over…

Grote hit

De Qoobo is op internet een grote hit en op social media wordt de video bijzonder vaak gedeeld. Het kattenstaart-kussen moet herfst 2018 op de markt komen en het zou zomaar eens een grote verkoophit gaan worden.

Pre-orderen kan hier overigens al.

Zou jij met een dergelijk kussen op de bank willen liggen? Of heb je liever een echt huisdier? Of misschien wel een gewoon kussen? Of ga je voor een lekkere, lege bank waar je languit op kunt liggen zonder kussens en huisdieren?

Het Qoobo-kattenkussen iets voor jou?

Wij zijn in ieder geval benieuwd hoe dit kussen in de praktijk zal bevallen, dus wie weet… Anyhow, Qoobo doe je ding en anders ga je toch gewoon voor een Stoov warmtekussen?!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...