Deze 6 fashion trends van 2020 mag je niet missen

In 2020 willen wij er natuurlijk net zo goed uitzien als voorgaande jaren. Dit zijn onze favoriete fashion trends. Met deze stijlvolle tips kan het niet misgaan.

De fashion trends voor 2020

Het oog wil ook wat. En dat mag natuurlijk niet uit de mode zijn. Stel je voor, je loopt nog in de mode van najaar 2019! Sla geen flater en geniet het hele jaar van complimenten. En als je het doet voor de likes, scoren maar!

Via: giphy.com

1. Polka dot 2.0

Als je geen genoeg kunt krijgen van stippeltjes, dan is 2020 jouw jaar. Groot, klein, dicht op elkaar, heel dicht op elkaar. Alles kan, alles mag! Zouden deze schoenen jou passen?

Polka stippen schoenen mode trends 2020
Via: pixabay.com | VIVIANE6276, CC

2. Straal als een zon met Marigold

Het is geen oranje maar ook geen geel. Het is stralend goudgeel, als de zon. Het moet je wel staan maar wow wat een mooie kleur is Marigold! Durf jij het aan? Of met zijn tweeën?

.

3. Groener dan groen!

Lekker fel groen is helemaal van deze tijd. Heerlijk kleurrijk jaar gaan wij tegemoet. En met de volgende van onze fashion trends ben je echt de bomb! Wie wil dit nou niet aan deze zomer?

.

Of ga jij meer voor de felgroene accessoires? Ietwat subtieler… Of is dit juist te heftig voor jou?

Neon groene nagellak nagels mode trends 2020
Via: flickr.com | CucumPear, CC

4. Wat franje om het op te fleuren

Het is wat gewaagd, maar de franjes mogen weer. Haal het maar weer uit de kast, die cowboy franjes mogen het daglicht weer aanschouwen.

blog-fashion-trends-2020-kiwify
Via: youtube.com (capture) | Heather Baker

Net als met de polka dots mag jij helemaal losgaan.

.

5. Pakken mogen gelukkig nog steeds

De trend van 2019 wordt voortgezet dus al die pakken zijn nu ook nog hip. Geruite pakken zijn het nog steeds helemaal dus je hoeft geen nieuwe aan te schaffen. Goed voor de portemonnee! Maar dit pak heb je vast nog niet. Hoe cool is dit?

6. Leer met een kleurtje

Wij hebben nog één laatste fashion trend over… Een wel heel opvallende. Vergeet Marigold en felgroen, de stippen komen een ander jaar wel weer. Feast your eyes on this. De meest gewaagde van de 6 fashion trends is glanzend gekleurd (kunst)leer. Dat hebben wij toevallig niet in de kast liggen, jij wel? Of misschien binnenkort?

.

Zijn dit leuke fashion trends of niet? Naar welke kijk jij het meest uit? En welke onmisbare fashion trend zijn wij vergeten? Laat het ons weten in een reactie.

Lees ook: Wat je handtas eigenlijk zegt over jouw karakter


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...