Via: ebay.com

Fan van Modern Family? 13 feitjes die je misschien nog niet wist

8. Tweeling Lily

Dochtertje Lily – van Cam en Mitchell – werd oorspronkelijk gespeeld door een tweeling, Ella & Jaden. Zij verdienden hiermee € 200,- per aflevering. Volgens hun moeder hadden de meiden het echter niet naar hun zin op de set en ze besloot te stoppen. De producers deden nog een een poging om de kids binnenboord te houden door hun gage te verhogen naar € 34000,- per aflevering, maar helaas…

9. Joey Tribbiani was bijna Phil Dunphy

Niet alleen Ed O’Neill was tweede keus, Tyl Burell was dat ook. De rol van Phil Dunphy was bedoeld voor Matt LeBlanc, Joey Tribbiani uit Friends. Hij vond zichzelf echter niet de juiste persoon voor de klus.

Via: Wikimedia Commons | Richard Goldschmit, CC

10. Altijd dezelfde krant

In de serie leest Ed O’Neill precies dezelfde krant als die hij dertig jaar eerder ook las in Married with Children. De krant is speciaal gemaakt en is niet aanstootgevend op welke manier dan ook.

11. De facebookcampagne voor een kus

Ondanks dat Cam en Mitchell een stel zijn in Modern Family, zagen de kijkers hen in het begin nooit kussen. Dit werd anders na een Facebookcampagne waarin gepleit werd voor een liefdeskus. Die kus volgde pas in het tweede seizoen en ook nog op de achtergrond.

Via giphy.com

12. Cam was echt clown

Cam speelt in de serie af en toe voor clown. Hiermee gaat hij terug naar zijn leven voordat hij acteur was, toen hij de kost verdiende met…. clown zijn. Hij gebruikt nog steeds dezelfde naam Fizbo.

13. R.I.P. Stella

Trouwe viervoeter hondje Stella – Beatrice in het echt – en een Franse Bulldog, is acht dagen na het filmen van de laatste aflevering plotseling overleden. Ze speelde de rol vanaf het vierde seizoen en was geliefd bij de hele cast. Haar overlijden zorgde in de hele wereld voor verdrietige reacties op social media.

Via giphy.com

Zijn er dingen die je al wist, of waarvan je echt versteld staat? Laat het ons weten in een reactie!

Lees ook:


Volg Kiwify op Facebook


Leuk of handig? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Geen zorgen, we spammen niet! Lees onze privacyverklaring.