Friends adventskalender: in stijl naar Kerst (meer versies)

Fan van Kerst? Fans van de serie Friends? Indien dat twee checks zijn, is een Friends adventskalender helemaal iets voor jou. Het mooie is: er zijn zelfs meer uitvoeringen!

Aftellen naar de feestdagen

Je bent er mentaal misschien nog niet klaar voor, maar de winter komt er hoe dan ook snel aan. Met een adventskalender wordt dat passief afwachten juist leuk: je kunt aftellen en (verrassingen) ontdekken.

Adventskalender
Via: pexels.com | cottonbro studio, CC

Voor veel mensen is de adventskalender een geweldige uitvinden. Iedere dag is het zo weer een klein feestje en je kunt zo perfect uitkijken naar de volgende dag!

Het gebruik: de adventskalender is een gebruik dat stamt uit de 19e eeuw, waarbij in huiselijke kring naar Kerstmis wordt toegeleefd. Adventskalenders komen in verschillende maten, maar bevatten vaak luikjes, waar snoep of een klein cadeau achter schuilt…

Adventskalenders van Friends

Voor fans van Advent en Friends wordt het nog mooier: er zijn heuse Friends adventskalenders. Alles wat je van een adventskalender mag verwachten, maar dan compleet in stijl van de populaire serie Friends.

Ben jij ook zo’n grote fan van de iconische Amerikaanse sitcom? Dan klinkt aftellen naar de feestdagen met Joey, Chandler, Rachel, Ross, Monica en Phoebe je als muziek in de oren.

Via: Friends (cover)

Fans van Friends kunnen zich dezer dagen dus laven aan leuke merchandise. Na het ‘Friends’-kookboek is er nu dus een extra collectie-itme: de Friends adventskalender.

Verschillende Friends Adventkalenders

Alsof de pret niet al genoeg is, bestaan er voor echte fans zelfs meerdere kalenders. Enkele komen simpelweg uit een eerder jaar, maar zo heb je ook een Friends LEGO uitvoering. We bespreken ze hieronder!

Het grote voordeel is dat adventskalenders meestal tijdloos zijn: ieder jaar tellen ze dezelfde data af, nl. 1-25 december. Erg handig dus…

Geen spoilers! Je kunt deze items natuurlijk aan iemand cadeau doen, maar om ervoor te zorgen dat iedere dag een verrassing blijft, verklappen we niet wat erin zit. Wil je dit wel weten, kun je dat op de shoppagina’s zien!

1. ‘The One With the Surprises’

Friends-adventskalender

Deze officiële Friends adventskalender uit 2020 werd ontworpen door Insights Edition. Net zoals de klassieke adventskalender heeft deze variant 25 deurtjes die je dag na dag, naar de aanloop van Kerstmis, kan openen.

Achter ieder deurtje schuilt een verrassing in de vorm van een Friends-gadget, zoals kerstversiering in Friends-thema.

2. The Official Advent Calendar 2021

Friends adventskalender 2021

De opvolger van de succesvolle versie uit 2020 kon natuurlijk niet op zich laten wachten en 2021 kwam deze kalender uit.

De tweede variant neemt de lezers mee naar nog meer iconische momenten uit de populaire televisieshow met wederom 25 leuke verrassingen voor fans!

3. Friends Advent Calendar 2022

Friends adventskalender 2022 serie

En we zijn weer een jaartje verder: dit keer 2022!

Deze keer 24 deurtjes met grappige en uiteenlopende kleine verrassingen, die aan Friends gerelateerd zijn.

4. Friends: 24 Beauty Days

Friends 24 Beauty Days

Deze Friends adventskalender bekijkt het van een andere en vooral schone kant.

Achter de 24 deurtjes zijn nl. beauty products verscholen, die Rachel zeker zou ‘approven’.

Erg leuk voor Friends-fans en liefhebbers van beauty products!

5. LEGO Friends Adventkalender

LEGO Friends Adventkalender

Ook is er een extra geluk voor LEGO-fans. Er worden nl. al enige jaren de LEGO Friends Adventskalender uitgebracht.

Natuurlijk leuk voor kinderen, maar hier worden ook de oudere Friends fans erg blij van.

Je vindt dus een leuk LEGO-speeltje achter ieder van de 24 deurtjes…

De kalender is een must-have voor iedere zelfrespecterende Friends-fan, of een buitengewoon origineel cadeau voor een bevriende fan die dit najaar jarig is!

Via giphy.com

Ga jij aftellen naar de feestdagen met deze leuke Friends-adventskalender? Laat het ons weten in een reactie onderin, en deel dit bericht met je mede-fans!

Voor de grootste fans, die geen adventskalender willen, bestaat er nog een leuk Friends-artikel om de winter mee door te komen, namelijk Monopoly Friends! Gezellig spelen tijdens de donkere dagen, wat wil je nog meer?!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...