Via: Friends - Late Thanksgiving / youtube.com (capture) | Favorite Videos

Tel af naar de feestdagen met de Friends-adventskalender

Kerstfan? Friendsfan? Indien dat twee checks zijn, is deze adventskalender in Friends-thema helemaal iets voor jou.

Aftellen naar de feestdagen

Het is nog zomer. Je bent er mentaal misschien nog niet klaar voor, maar de winter komt er hoe dan ook aan. Met een adventskalender wordt dat passief afwachten eerder ontdekken en aftellen. Wij spotten de eerste adventskalender van het jaar. En dat is een bijzonder interessant exemplaar: de Friends-adventskalender! Ben jij ook zo’n grote fan van de iconische Amerikaanse sitcom? Dan klinkt aftellen naar de feestdagen met Joey, Chandler, Rachel, Ross, Monica en Phoebe je als muziek in de oren.

Via: ebay.com

Friends: The Official Advent Calendar

Fans van Friends kunnen zich dezer dagen laven aan leuke merchandise. Na het ‘Friends’-kookboek is er nu dus de Friends-adventskalender. Hij werd ontworpen door Insights Edition. Net zoals de klassieke adventskalender heeft deze variant 25 deurtjes die je dag na dag, naar de aanloop van Kerstmis, kan openen. Achter ieder deurtje schuilt een verrassing in de vorm van een Friends-gadget, zoals kerstversiering in Friends-thema. Hebben hebben hebben!

Via: Amazon.com

De kalender is een must-have voor iedere zelfrespecterende Friends-fan, of een buitengewoon origineel cadeau voor een bevriende fan die dit najaar jarig is!

Zo bemachtig je de Friends-adventskalender

Het is nog niet eens september, de feestdagen lijken nog mijlenver weg. Toch werd de Friends-adventskalender pas gelanceerd. Die-hard kerstfans kunnen wellicht niet wachten om de gezellige versiering op te hangen en de uitnodigende deurtjes van de adventskalender te openen. Vanaf 27 oktober kan je de Friends-adventskalender kopen. Omdat dit hebbeding ongetwijfeld populair zal zijn onder fans, kan je er gelukkig alvast eentje online reserveren. Zo ben je zeker van jouw exemplaar. Het prijskaartje bedraagt ca. €25.

Via giphy.com

Ga jij aftellen naar de feestdagen met deze leuke Friends-adventskalender? Laat het ons weten in een reactie onderin, en deel dit bericht met je mede-fans!

Lees ook:


Volg Kiwify op Facebook


Leuk of handig? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Geen zorgen, we spammen niet! Lees onze privacyverklaring.