Dit wordt de knapste tweeling ter wereld genoemd (en dat snappen wij)

Het begon in 2017, toen ze ineens 1000 volgers hadden nadat hun foto’s online kwamen. De gekte hield niet op, zo vertelt de moeder van de knapste tweeling Leah Rose en Ava Marie.

Leah Rose en Ava Marie

De tweeling Leah Rose en Ava Marie van 10 jaar zijn enorm beroemd geworden de afgelopen jaren. Hadden ze in 2017 nog 1000 volgers op Instagram, inmiddels gaan ze richting de twee miljoen. Hun moeder zegt dat er geen houden meer aan was, ook al vond ze ze eigenlijk nog te jong.

Inmiddels hebben de meiden meerdere contracten en worden ze door velen de knapste tweeling van de wereld genoemd. Ze waren afgelopen periode dan ook al regelmatig te zien in reclamecampagnes van grote merken wereldwijd.

Om alvast een indruk te geven, hieronder een foto van de beide dames.

Op hun blog valt ook te lezen hoe ze omgaan met alle reacties op social media die, soms, ook negatief zijn. De beide dames hebben het goed voor elkaar, zo lijkt het in ieder geval. Maar laten we vooral naar de foto’s kijken die de tweeling online heeft gezet (en dat zijn er nogal wat).

Grote broer

Ook hun grotere broer heeft inmiddels een modellen contract en timmert flink aan de weg.

Nog meer foto’s, dan kun je terecht op hun Instagram-account @ClementsTwins.

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...