Dit is dus de knappe vriendin van Max Verstappen (+foto’s)

F1-coureur Max Verstappen behaalt niet alleen successen op het circuit, maar ook in de liefde. Dit is zijn bloedmooie vriendin.

Held van de autosport: Max Verstappen

Max Verstappen is de snelheidsduivel van het Red Bull Racing team in de Formule 1. Als zoon van voormalig coureur Jos Verstappen kent hij de Formule 1 als geen ander. Verschillende goede races maakten Max een icoon in de sportwereld en zo zette hij Formule 1 in Nederland nog beter op de kaart. Dat hij scoort op het circuit weten we, maar wist je dat Max Verstappen ook buiten het circuit goud behaalt? Zijn vriendin is het levende bewijs. 

max verstappen vriendin
Via: Wikimedia Commons | Morio, CC

Vriendin Max Verstappen is geen onbekende in de racewereld

De vrouw aan de zijde van autocoureur Max Verstappen is de 32-jarige Kelly Piquet. Kelly Piquet is een beauty met brains. Ze is succesvol als model (hoe kan het ook anders, de Braziliaanse is bloedmooi) en influencer en heeft een goed stel hersenen. 

Kelly ging naar kostschool in Engeland, behaalde haar diploma in Brazilië en studeerde Internationale betrekkingen, politieke wetenschappen en economie. Naast een toonaangevend CV is ze geen onbekende in de wereld van snelle auto’s.

Hier een wat oudere foto van Kelly uit 2014. 

Via: flickr.com | Peter T, CC

Dat zit zo: Kelly heeft een bekende racevader. Dat is drievoudig wereldkampioen Nelson Piquet. Hij beleefde hoogtijdagen in de jaren ’80, werd driemaal uitgeroepen tot de snelste Formule 1 coureur van zijn lichting. Als trotse dochter stond Kelly meermaals aan de zijlijn tijdens races. Een leuk weetje is dat Kelly’s moeder Nederlands model Sylvia Tamsma is. Met zo’n sportieve vader en Nederlandse moeder kan het niet anders dan dat Kelly de perfecte match is voor Max Verstappen.

Een perfecte match bleek ze niet te zijn met de Russische coureur Daniil Kvyat, waarmee ze eerder een relatie had. In 2019 kregen zij dochtertje Penelope. In maart 2020 ging het stel uit elkaar. Max zelf begon dat jaar met ex-vriendin Dilara Sanlik. De relatie bleek van korte duur. Nog datzelfde jaar, in oktober, zette het stel een punt achter hun liefdesrelatie.

De liefde tussen Max Verstappen en Kelly Piquet

Inmiddels hebben Max Verstappen en Kelly Piquet het geluk bij elkaar gevonden. Sinds eind 2020 vormen zij officieel een stel. Waar ze elkaar ontmoet hebben, is niet bekend. Wij sluiten niet uit dat dit op de racebaan was. Het koppel beleeft op de racebaan in ieder geval genoeg avonturen. Kelly is een graag geziene gast op het circuit. Ze neemt zonder twijfel plaats naast snelheidsduivel en haar grote liefde Max.

Ben jij ook verliefd op dit stel? Ze nemen ons op Instagram met mierzoete kiekjes mee in hun leven. Kijk zelf maar:

Het stel verschijnt regelmatig samen op Max zijn ‘werk’

Vriendin Kelly is zo trots als een pauw op haar Max

Ook buiten de racebaan vermaken ze zich prima!

En tja, hij heeft goede smaak…

Wat vind jij Kelly Piquet?

Natuurlijk zijn we benieuwd wat jij vindt van de nieuwe vlam van Max Verstappen. Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...