Extra ruimte in je kleerkasten met cola-blikjes: zo werkt het!

Het komt je vast bekend voor, net iets te weinig ruimte in je kast. Dat heeft niets met jouw koopdrang te maken, maar het feit dat fabrikanten te kleine kasten maken. Maar gelukkig heeft Kiwify een oplossing die je niet in je portemonnee raakt.

Expertlevel: iedereen kan het doen!

Nu verwacht je misschien een uitgebreid verhaal, waarbij een boor, zaag, schroevendraaier en verfkwast nodig is, maar niets is minder waar. Met een eenvoudig lipje van een cola-blikje heb je al de mogelijkheid om extra ruimte te creëren in je kast.

Via: pixabay.com

Zoals in onderstaande video wordt getoond zijn wordt het hiermee mogelijk om kleerhangers aan elkaar te hangen en deze trapsgewijs naar beneden te laten gaan. Op deze manier hou je ruimte over en kunnen ook die nieuwe kleren er nog wel bij.

Het komt er dus heel simpel op neer om het lipje van de colablikjes te halen, en te gebruiken als tussenstuk tussen je kleerhangers. Het leven kan soms ook eenvoudig zijn! Zo moet het er dus uitzien:

Via: youtube.com (capture) | Learn To Grow

Niet overdrijven met de blikjes

Heb je inmiddels 240 colablikjes gebruikt in je kast, dan is het misschien toch verstandig eens te kijken voor een nieuwe kast of woning. Ga jij deze truc gebruiken? Laat het ons weten in een reactie!

Lees ook:

Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer